Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodbye słoninaj

goodbye appetite- czy ktoś stosyje/stosował/

Polecane posty

Gość goodbye słoninaj

Kupiłam opakowanie,podzielcie się proszę opiniami o tym produkcie. Warto?

nie uzywam tego ale nie wierzylabym w takie cos lepiej przejsc sie do dietetyka aby doradzil co jesc plus cwiczenia a poza tym reklama jest straszna ta grubaska wyglada jakby miala ta chudzine zabic :o

Gość chemia i
syf

Gość goodbye słoninaj
Reklama jest super! Zaczęłam dietę MŻ ,odstawiłam słodycze,i to mam zamiar stosować jako wspomagacz,a nie cudowny środek :) Wasze opinie są negatywne,to naprawdę takie gówno i nic nie działa?

Gość goodbye słoninaj
Właśnie dlatego kupiłam,że to nie chemia. Proszę o info kobietki lub płeć przeciwną,którzy stosowali to cudo!!!!!

Gość goodbye słoninaj
Chrom na mnie nie działa :(

Gość goodbye słoninaj
Wolę nie mówić :( Jestem gruba,po prostu :(

no tak podejrzewam skoro probujesz schudnac:) ja mam 73kg, 168cm mialam rozmowe z dietetykiem, chcejakies 13kg schudnac to daje mi do 10tygodni ja bylam na dukanie 2tygodnie ale mnie zjebal, ze za malo wegli wiec mi troche ta diete zmodyfikowal Tobie tez radze udac sie po porade, bo nie ma co na wlasna reke sie odchudzac

Gość bleeemarta
Ani Dukan , ani goodbay apetaj, ani Alli ani Aqua slim...mozna tak wymieniac i wymieniac...wszystko to tylko sciema, i niepotrzebnie sieje jakies spustoszenia w organizmie, a najlepiej isc do dietetyka badz endokrynologa i powiedziec o co kaman, a przede wszystkim to siebie pokochac!!!!!:) pozwodzenia

Gość goodbye słoninaj
Dzięki :) Ja siebie kocham,ale otoczenie mnie nie akceptuje i przy każdym spotkaniu muszę się nasłuchać jaka to ja jestem gruba a kiedyś byłam śliczna laska i żebym w końcu coś ze sobą zrobiła .

to radze Ci idz do dietetyka ja za swojego za miesiac zaplace 130zl ale kurde przynajmniej schudne zdrowo :( ulozy Ci plan jedzenia, bedzie monitorowal, pozniej po mieisacu zmieni zbey sie organizm nie przyzwyczail do tego samego schudniesz moze nie w 3 miesiace a 6 ale zdrowo!!!!

Gość każdy sposób dobry żeby
zarobić na naiwniakach, którzy wierzą, że jakikolwiek proszek, tabletka czy coś tam poprawi ich urodę :):):)

Gość goodbye słoninaj
Kiedyś,jakieś 6 lat temu stosowałam bioslank,na podobnej zasadzie działania i rzeczywiście było skuteczne,ale wtedy miałam tylko jakieś 5 kg do zrzucenia,więc gładko poszło. O dietetyku myślę,ale też musiałby być z polecenia,za bardzo nie ufam tym wszystkim fachowcom.

ja zapisalam sie na silownie, i tam byly darmowe konsultacje z dietetykiem pozniej juz trzeba zaplacic za ulozenie jadlospisu plus on monitoruje i co tydzien sie spotykamy zeby omawiac wyniki, omawiac "wrazenia" z jedzenia itp wiec mysle nawet ze warto wydac te pare groszy a chudnac zdrowo i raz na zawsze pozbyc sie tego problemu, i kompleksow!:P

Gość kak
Nie stosowałam tego reklamowanego preparatu na odchudzanie. Wystarczyła mi odpowiednio dobrana dieta, którą pomógł mi ustalić dietetyk. Ponadto przy zrzucaniu zbędnych kilogramów ważna jest aktywność ruchowa. Polecam pływanie, które nie tylko odchudza, ale także korzystnie wpływa na kondycję naszego ciała. Jeżeli zależy ci na zgranej figurze to wcale nie musisz spożywać preparatów odchudzających wystarczy sięgnąć po zabiegi modelujące sylwetkę, które wykonywane są w gabinetach. Co prawda trzeba liczyć się z kosztami, ale efekty są wielce zadowalające. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o tych zabiegach to zajrzyj na stronę http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2011/02/14/figura-idealna-bez-diety/

Gość MRSTruth
Diewczyny nie dajcie się nabrać , o tym i o innych specyfikach na którę ja osobiście się nabrałam poczytajcie tutaj, krotko i konkretnie zapraszam waytoslimming.blogspot.com Pozdrawiam )

Gość gość
to chyba normlane ze takie produkty to wyciaganie kasy od aniwnych osób :)