Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadowskamonikaa

czy wasi faceci maja fotke i siedza na niej heelp

Polecane posty

Gość sadowskamonikaa

bo mojemu lat 28 chyba zaczelo odbijac, wlazi tam i glosuje na byle jakie panienki ;/ a jak sie pytam co to ma znaczyc to sie smieje ze z nudow ;/

Gość sadowskamonikaa
up

a jak sie pytam co to ma znaczyc to sie smieje ze z nudow " no wyjaśnił ci ? :) więc czego sie doszukujesz?

Gość sadowskamonikaa
jak facet 28letni moze z nudow inne laski ogladac ;l/ eeh

jak facet 28letni moze z nudow inne laski ogladac " no tak samo jak ty torebki w galerii handlowej :)

Gość sadowskamonikaa
hehe bardzo smieszne pytam powanie bo przez mysl przeszlo mi ze szuka sobie innej juz troche dlugo jestesm,y ze soba, ale on stanowczo zaprzeczyl i jeszcze mi powiedzial ze bym mogla mu w koncu zaufac...

jakby facet miał konto na "fotce" to na pewno nie byłby moim facetem :D dla mnie "przegrałby życie" byłby skreślony z wejścia :D hahaha

hehe bardzo smieszne pytam powanie bo przez mysl przeszlo mi ze szuka sobie innej" jestes kobietą więc inaczej niż kategoriami zdarady nie myslisz albo raczej nie chcesz mysleć ... Uspokoje cię :) Faceci nawet będać w zwiazku z kobieta lubia są czasami popatrzec na inne co oczywiscie nie ma żadnego związku ze zdradami i szukaniem sobie nowej partnerki zaufaj mu tak jak cie o to prosi i nie rób histerii bo nie masz powodów

Gość sadowskamonikaa
ok dziekuje Regres za pocieszenie :)