Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdydusia

pragnę związku!

Polecane posty

Gość magdydusia

- normalnego, opartego na miłości i szacunku - z odrobiną szaleństwa - z mądrym życiowo (nie znaczy cynicznym) człowiekiem - z człowiekiem tolerancyjnym choć z zasadami i narzuconą sobie dyscypliną - z człowiekiem który będzie traktował moje potrzeby na równi ze swoimi. W zamian otrzyma to samo. - człowiekiem mającym szacunek do wszystkich form życia, który nie skrzywdzi zwierząt, nie porzuca odpadków w lesie, nie powie "ale fajne" gdy pokaże mu kobiety zmasakrowane przez swoich islamskich mężów i nie będzie robił rozrób z kolegami - człowiekiem który potrafi w wieku dorosłym oderwać się od maminego domu, który kocha swoją matkę i jej pomaga, ale nie stawia jej na pierwszym miejscu (ponieważ dorosły mężczyzna powinien założyć własną rodzinę i oderwać się od rodziców życiowo) - który zaakceptuje to że nie należę do żadnego kościoła - który nie pali lub pali tylko na imprezach raz na dwa tygodnie (jak ja) - który nie będzie narzucać mi swych złych humorów - który nie zacina się w bezsensownym uporze tylko potrafi wysłuchać rad i przyjąć krytykę - który jednocześnie potrafi podjąć decyzję i wyjść z inicjatywą - ktory po bliższym zapoznaniu nie będzie mnie trzymał wiecznie w domu tylko lubi wydarzenia kulturalne, kino, teatr, opere, znajomych - nie entuzjastę klubów i dyskołomotek - i wyższego ode mnie (mam175) :D za dużo??

Gość magdydusia
nie wierze, że przekracza to możliwości panów :) przecież każda matka chciałaby wychować takiego człowieka

Nie chciało mi się czytać, bo za długie. Ale jak mawia płk Śliweczka, mam nadzieję, że pomogłem. 🖐️

Gość magdydusia
to skroce: - związku normalnego, opartego na miłości i szacunku z odrobiną szaleństwa - z mądrym życiowo (nie znaczy cynicznym) człowiekiem - tolerancyjnym choć z zasadami - traktujemy na równi swe potrzeby - uczciwy i kocha życie i zwierzęta i nie śmieci - nie maminsynkiem (choc kocha rodzicow) - tolerancyjny religijnie - raczej nie palący - nie humorzasty - potrafi wysłuchać rad i przyjąć krytykę - potrafi podjąć decyzję i wyjść z inicjatywą - nie będzie mnie trzymał wiecznie w domu - nie entuzjastę klubów i dyskołomotek

No bez przesady... Za często oglądałaś "Przeminęło z wiatrem" i tym podobne szmiry.

Gość magdydusia
Levviatan, prosze powiedz co jest w moich marzeniach nierealnego! Przecież wydaje mi się każdy powinien się tak traktować!

Gość magdydusia
poza tym Rhett Butler chodził na dziwki, a ten cały Ashley był nudny i wyglądał jak budyń... :P

Gość magdydusia
poza tym jestem w stanie zrezygnować z ostatniego punktu, choć mnie na dyskoteke rzadko będzie mógł wyciągnąć! wole opere.

Gość stasiek pytalski
spelniam wszystkie wymogi,a Ty je tez spelniasz?Moge dodac jeszcze jeden warunek musisz miec duze potrzeby seksualne;)

Gość magdydusia
Don Pedro, myslałam że obejdzie się bez podpalania kotów, bo większą plagą są raczej maminsynki

Gość magdydusia
Stasiek, a ty podpalasz koty?

Gość magdydusia
oczywiście że spałniam, wypisałam to co uznałam za koniecczne! po co miałabym wymagać od faceta nie rzucsnia smieci skoro sama bym śmieciła? Albo była nałogową palaczką to co by mi przeszkadzało że on nałogowo pali? Jedynie humorzasta i cyniczna jestem przed okresem.

Gość magdydusia
Don Piedro, jak sugerowałam na przykładzie Rhetta Butlera, nie akceptuje chodzenia na dziwki :P

Gość stasiek pytalski
Ja to bym podpalil kazdego ktory robi krzywde zwierzakom

Gość magdydusia
ja zdecydowanie też :o

Gość 865865
Ja znalazłam takiego faceta.:)

Gość magdydusia
właśnie mam z tym kłopot. Ostatnio spotkałam fajnego faceta, wesołego, z którym zamieniłam kilka słów, a za chwilę poznaliśmy się z innymi ludzmi i tam była dziewczyna do której on zaczął startować typu : "jesteś brunetką czy blondynka naturalnie" , "a gdzie twój chłopak?", a jak powiedziała że w Anglii, to nadal do niej startował :o A za chwilę to właśnie on powiedział "ale fajnie" o tych muzułmańskich kobietach.

Gość stasiek pytalski
pogadamy na gruncie prywatnym ?

Gość magdydusia
możemy pogadać :)

Gość stasiek pytalski
magdydusia pogadamy?

Gość stasiek pytalski
to podaj moze jakiegos maila albo cos;)

Gość dar serca, z odbytu
Sacryfical, muzułmanów to i ja "KOCHAM"

Gość magdydusia
ok podam maila! nieprzestane@gmail.com

Gość Ale pitolicie
MAGDYDUSIA

Gość magdydusia
jak to ile kosztuje ta oferta? :D tolerancja, tak, wlaśnie oprócz tego co powiedziałeś. Bo była we Francji pół roku i poznałam dużo muzułmanów i mam wyrobione poglądy o nich. Przynajmniej ci południowofrancuscy.

Gość Ale pitolicie
MAGDYDUSIA Znalazłaś już takiego faceta!!!! Ja nim jestem :) Może podasz maila