Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannahhh ;;;;

Piersi mi zmiękły 2 tyg po porodzie!

Polecane posty

Gość hannahhh ;;;;

Od wczoraj mam bardzo miękkie piersi, mleko jakieś tam jest, ale dokarmiam małego od kilku dni modyfikowanym, bo wisi mi godzinę na piersi i wciąż jest głodny. Wcześniej piersi były twarde i nabrzmiałe, miałam nawet 2 jedniodniowe nawały, teraz zupełnie, jakby nie było w nich mleka. Czy to normalny wygląd piersi w trakcie karmienia, czy pokarm mi zanika?

Gość Bebe tsdddd
up up

Gość Bebe tsdddd
Młoda mama, a czy to normalne, ze laktatorem nic nie mogę odciągnąć, a jak ściskam ręką, to normalnie leci? Już całkiem zgłupiałam :/

No ja mam tak samo. Żadnym laktatorem nie mogę odciągnąć i właśnie sprawdzam tak jak ty. Naciskając sutka ręką i wtedy leci. Takie piersi masz :)

Gość Bebe tsdddd
a jak długo bolało karmienie po porodzie? Mi - częściowo dzięki dokarmianiu - sutki sie już trochę podgoiły, ale nadal boli, jak ssie :/ jak długo to potrwa?

Gość prawdziwekk
im więcej będziesz dokarmiać butlą tym szybciej stracisz pokarm w piersi. jak chcesz utrzymac laktację to nie dokarmiaj dziecka tylko przystawwiaj, a za dwa dni będziesz miala znowu duzo pokarmu Miekkie piersi to normalka, zaczy ze sie laktacja unormowala