Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAAAA TAKA

sex po ślubie słyszę od faceta.

Polecane posty

Gość ONAAAA TAKA

Hej Jestem z facetem miesiąc i chciałabym sex. Nie ukrywam, ze brakuje mi tego. A on ciagle powtarza: "sex dopiero po slubie". Jak mam to rozumiec? chce czekac az do slubu?

Gość każdy sposób dobry żeby
jedyne co przychodzi mi na myśl, to nikłe ilości tostesteronu u niego. Ma problemy i po slubie będzie podobnie jak przed. Fakt, że miesiąc znajomości to trochę krótko, więc może się wstrzymajmy z osądami, ale jak po pół roku spotykania nadal będzie tak twierdził, to coś z nim nie halo. A być może to moherek? I ma zasady jakie ma :)

Gość ONAAAA TAKA
Znam go 2 miesiące, ale razem jesteśmy miesiąc. Nie jest prawiczkiem. Moze specjalnie tak mówi, zebym byla bardziej napalona? Wy faceci też tak mowicie?

Facet ktory nie chce seksu przed slubem? Naprawdw rzadki przypadek. Ja mialem wiecej babek przed slubem. Teraz jestem juz po rozwodzie i naprade korzystam z zycia.

Gość _Misiek__
Facet który nie chce sexu przed ślubem a nie jest prawiczkiem jest co najmniej dziwaczny. Może coś ukrywa przed tobą? Może sobie z tym nie radzi. Myślę że w takim razie ze ślubem należy poczekać. Przecież nie będziesz brała KOTA W WORKU. Znam taki przypadek że facet czekał z tym bo dziewczyna tak chciała, a w rok po ślubie już nie byli ze sobą. Poza tym wydaje mi się ze planowanie ślubu po miesiącu znajomości to zdecydowanie za wcześnie. Trzeba się poznać w różnych sytuacjach życiowych, choćby razem wyjechać na urlop i dopiero potem zdecydować o ślubie. Ja i moja żona właśnie tak zrobiliśmy. Po blisko roku znajomości pojechaliśmy na Mazury i tam spędziliśmy urlop na łowieniu ryb siedząc pod namiotem. Tam był wspaniały sex i tam zdecydowaliśmy że będziemy ze sobą na zawsze. Jeśli sobie z tym nie radzi niech szuka pomocy u seksuologa. To nie uwłacza jego godności.

Gość Damski Krawiec
Ona! Powiedz mu że seksu pragniesz TERAZ a ślubu moze kiedyś i niekoniecznie z nim. A jak nie chce lub nie może - niech spływa!