Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolbolbol

chorowal ktos na zespol ciesni nadgarstka

Polecane posty

Gość bolbolbol

? zabieg pomogl?

Gość pomogl ale to powraca
po jakims czasie

Gość ___-kasia-___
Chorowała moja mama. Bardzo jej drętwiały dłonie. Kilka lat temu przeszła operację. Wszystko jest OK :)

Gość bolbolbol
ja mam jakies zwyrodnienie sciegien w nadgarstkach i srodreczu i stad ten zcn. objawy sa tak dokuczliwe ze zyc sie odechciewa. mrowienia, dretwienia, nocne bole nadgarstka(w rece dominujacej sa silniejsze objawy), rano rece sztywne nie mozna zacisnac piesci ani zlozyc ich jak do modlitwy. dzis w nocy prawie nie spalam bo tak mnie bolal nadgarstek jakby mi ktos w nerwy igly wbijal. dretwienie obejmuje kciuki place wskazujace srodkowe i polowe serdecznego. palce male sa ok nie sztywniej nie dretwieja sa ok. kcuki tez nie sztywnieja ale najbardziej dretwieja i pobolewaja. w przyszlym tyg chce isc na emg ale prywatnie bo na kase corych to maj/czerwiec dopiero

Gość bolbolbol
dodam ze mialam robione badania od reumatologa -anty ccp i ana i wyszly ujemnie. od rodzinnego morfologia ob i czynnik reumatoidalny -tez wyszly dobrze. jeden z ortopedow zapisal mi metypred(steryd) wiec jak go bralam bylo dobrzze po odstawieniu powoli wszystko wrocilo. wiec pomysl ortopedy i sposob leczenia okazal sie niewypalem

Gość bolbolbol
up

Gość bolbolbol
up

Gość uupppppppppp
uppp