Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaa88

PREZENT DLA UKOCHANEGO, pomocy!!!

Polecane posty

Gość Madziaaa88

Witajcie forumowicze i forumowiczki:) Mam pewien problem, za 3 tygodnie mój chłopak ma urodziny a dzień wczesniej mamy rocznice naszego zwiazku, niestety NIE MAM ZIELONEGO POJECIE CO MOZE BC PREZENTEM...jak na razie nie pacuje i nie mam za duzo kasy wiec prosze o jakies normalne propozycje np do 100 zl, bede wdzieczna za kazda powazna propozycje prezentu:) A moze Panowie powiedza mi co chcieli by dostac, tak bedzie latwiej:) Licze na Was:) Pozdrawiam:)

Gość Madziaaa88
A moze otworze przed nim anusa ? Panowie jak wam sie podoba ten pomysł ?

Gość zafunduj mu
prostytutkę za 100 zł

zalezy co lubi Twoj partner - moj jest milosnikiem ksiązek przygodowych,filmo.Jego hobby to elektryka,skladanie czegos,modelowanie lub 'dziabdzianie' w kabelkach.Mimo tego i tak kupuje mu na ur,imieniny,i inne swieta glownie cos z ubrania,jakis kosmetyk itd.W tym roku na nasza rocznice kupie mu portfel.Dodam tylko ze prezent typu ja w sexy bieliznie przerobilam i wypaliło więc moze tez o tym pomysl ( nie zaluj kasy na bielizne :D)

Gość Madziaaa88
Madziu u nas tez to juz przerobilismy i powiem szczerze ze sie bardzo podobalo:) bardzo lubi filmy, ciezka muzyke, ale tym razem myslalam zeby moze zrobic cos dla niego takiego od siebie, np upiec jego ulubione ciasto w ksztalcie serca? a pozniej romantyczna kolacja?no nie wiem... I jeszcze jedno kto nie ma nic sensownego do powiedzenia niech sie nie wypowiada:/ aha drugi post nie jest moj;/ jakis idiota podpisal sie moim nickiem, ale juz zglosilam do usuniacie;/

Gość Madziaaa88
DO OSOBY KTORA SIE PODE MNIE PODSZYWA - ZNAJDZ SOBIE SWOJ NICK IDIOTO I ZAŁÓŻ JAKIS TOPIK DOTYCZACY CIEBIE, NP. PSYCHOLE ŁĄCZMY SIE!!! WYPER** Z MOJEGO WĄTKU!!!

jak umiesz piec to dobry pomysł,ja nbiestety nie umiem i wogole nie chce się nauczyc.A co do kolacji to tez nie najgorszy pomysl,ja kiedys zrobilam lasagne i się przyjęło. Ja niestety nie mam weny tworczzej,poniewaz mam absorbującego malucha i nie marzy mi się gotowanie.Zawsze ratuje sie gotowcami,ale kupuje rzeczy wartosciowe,które mu służa długo.Na rocznicę nie warto się wysilać finansowo az tak ale co do urodzin to sądze,że powinnas mu cos kupic.

Gość Madziaaa88
Piec umiem i to dosc dobrze, a co do gotowania to zaczelam 2 lata temu jak zaczelismy sie spotykac:) pochodze po sklepach moze kupie mu jakis drobiazg i zrobie to ciasto:) Dzieki Madziulka:*

Gość Madziaaa88
Oj cos o tym wiem:)ale staram sie kupowac raczej praktyczne rzeczy:)