Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykaczka

Młodzi 18-19 lat chcą głosować na PIS?

Polecane posty

Gość antykaczka

Ludzie, przecież to są gówniarze którzy w żaden sposób nie są ustosunkowani do polityki, chcą głosować w ten sposób, bo tak jest fajnie. Widząc te sondaże dochodzę do wniosku że prawa do głosowania powinno się nabywać po 21 roku życia. W momencie, kiedy ludzie walczyli o ponowne wybory po tym, co PiS pokazywało za swoich rządów, to te dzieci bawiły się w berka na szkolnych korytarzach albo były zbyt zajęte wyciskaniem pierwszych wągrów, żeby zrozumieć co się wtedy działo. I jak uważam, że nie ma tak dobrej partii na którą można by głosować, to kampanię wyborczą PiS-u powinno się zbojkotować. Zróbmy akcje: zabrać dowody już nie tylko babciom, ale i swoim dzieciom :o

Gość napalony zboczeniec vol
ja glosuje na ferdka kiepskiego

moja mama jest po 40stce,ja po 20stce,moj facet tez i glosujemy na PiS.Macie PO,sądze,że gdyby nie ta zaplanowaa zbrodnia nie doszloby do tych podwyzek,wydluzenia okresu pracy,zmuszania do rent hipotecznych itd.

Gość antykaczka
jaka zaplanowana zbrodnia? ja to bym głosowała na Ąckiego :D

Gość 878787811
Jestem niemłoda i wolę PIS od PO, za którym stoi mafia, jesli sie tak na serio orientujesz, w co wątpię...

Kazdy dobrze wie,ze ten wypadek to nie byl przypadek.Moja mama pracuje w szpitalu,na papierku zarabia ponad 2 tyS i po tylu latach zaproponowano jej lekko ponad 500 zł,chyba,ze odda mieszkanie pod hipoteke.....PO to złodzieje,Tusk z wadą wymowy - w zyciu na te kacze mordy nie zaglosuje.Dlaa mnie to pomylka,ze wogole ludzie ich wybrali.Sami ochłapią się,kraj rozkradają,a nam pozostają resztki i tyle.WSTYDZE SIĘ,ŻE MAM TAKI RZĄD !!!!!!!!

Gość antykaczka
co niektórym przydałaby się wizyta u psychiatry :D

A Pis wam nic nie zrobił,to PO was okradło,a tak go bronicie.Młodzi ludzie są mądrzy bo widzą co się dzieje.I ciągle ploty o tym,ze deficyt dzieci - g**** prawda,dzieci się rodzi bardzo duzo,tylko kazdy spierdziela stąd za granice.

Jak ktos rodakow okrada to mu PO nie wadzi bo w koncu trafił swoj na swego.Uczciwą pracą w tym kraju się juz nie dorobisz i tyle.

młodzi zagłosują na PiS, pod warunkiem, że każdy dostanie Zimnego Lecha, przed głosowaniem, a dwa po głosowaniu. Amen.

Gość antykaczka
PiS robi wstyd, poza tym nigdy nie zagłosuje na partię, która dąży do pełnego sklerykalizowania tego kraju. Rydzykowi i kościołowi mówię stanowcze NIE

Gość Mariiaainnkakak
kiedy rzadzil PIS w polsce był syf..odkad rzadzą POpaprańce jest jsecze wiekszy syf!!!! Oni nam juz wsyzstko zabrali! W przyszlym roku dość że nie będzie BECIKOWEGO to jeszcze zaborią zwrot na dzieci z podatkow a ubranka dziecience beda kilka % drozsze!!!! PLATFUSY to zło! ja mam 19 lat ii bede glosowac na PIS

Gość antykaczka
Mariiaainnkakak Ach no ta,typowa PiS-ówka myśli tylko o tym żeby rodzić dzieci :D

Trzeba wybierać lepsze zło...juz wole być katoliczką niz mieszkac pod mostem i jesc ze smietnika.Kazdy ma swoje zdanie,a moje jest wlasnie takie i mam nadzieje,że ludzie nie wybiorą ponownie Tuska na premiera.

Gość antykaczka
10 kwietnia powinien wejść do kanonu świąt kościelnych i narodowych :D toż to nawet ważniejsze niż Boże Narodzenie czy Wielkanoc :D

Gość antykaczka
mam nadzieje,że ludzie nie wybiorą ponownie Tuska na premiera pod warunkiem, że PiS nie wejdzie do sejmu, wtedy przystanę na Twoja nadzieję

Gość grzechotkolikantropus
PiS był zły, za PiSu był burdel... czemu się nie mówi o tym, ze PiS był blokowany przez PO (która miała niewiele mniejsze poparcie), przez co był zmuszony wchodzić w koalicje ze ścierwami jak lepper czy wesoły romek? A dlaczego? bo PO spodziewało się, ze wygra tamte wybory, a stało się inaczej. no to "strzelili focha" i blokowali wszystlko co się dało. Dlaczego nie mowi się o tym, ze Lech przez całą swoją kadencję miał mniej "wpadek" niż Bronek do tej pory, przez parę miesięcy? Czemu pierwszym co Bronek zrobił było wręczenie Orderu Orła Białego MICHNIKOWI!? Dlaczego PO rządzi dużo dłużej od PiSu, a dalej zwala wszystkie swoje niepowodzenia na nich? Dlaczego nie robi kompletnie nic z tego, co obiecali? A wręcz przeciwnie- łamią prawie każdą swoją obietnicę wyborczą (np. słowa Donka: "każdy, kto choć wspomni o podwyżce podatków w moim rządzie, odbędzie ze mną poważną rozmowę")? wymieniać można w nieskończoność, trochę się przez te parę lat zebrało... ale macie racje, kochajmy PO, by żyło się lepiej. PS. cena chleba znów idzie w górę... ah, to przez ten PiS, co za ciule

platforma tylko obiecuje i nic pozatym..wygrala,bo podlozem bylo klamstwo.Ps nie oklamywal ludzi i wybralismy go swiadomie.

Gość taa niedobra pupaa
antykaczka- tyle że nasz naród i tak jest w pełni sklerykalizowany. Osiągnął apogeum, także np. przepisy o aborcji nie moga byc zaostrzone bo się nie da. A PIS jako jedyny obnizył podatki, nie był aprtią populistyczną i kłamliwa, nie dbał o wizerunek w mediach tylko robił swoje. Ja nie jestem katoliczką, ale jedyne co mnie obchodzi to finanse, a PO nie wierzę, bo ta paria jest nastawiona nie na to żeby coś robic, czyt. reformy, ale utrzymac sie przy korycie jak najdłużej.... i tyle... :p

Gość grzechotkolikantropus
a co do tych od "święta narodowego" 10 kwietnia... to widać, że nawet podstawowego poczucia przyzwoitości nie macie. Jacy wyborcy, taki rząd, bo przecież niedawno była kolejna afera (przemilczana, o dziwo, przez "niezależne" media) dotycząca rozmowy Donka i Kochanowskiej, kiedy to bodajże Schetyna (nie jestem pewien nazwiska, ostatnio nie interesuję sie zbytnio polityką, boję się wgłębić w to bagno) zarzucał Jej kłamstwa?

Młodzi bardzo często głosują tak jak ich rodzice, którzy w jakiś sposób na nich naciskają..

Gość tyntyryntyntyn
antykaczka głupia Cipo .

Gość tyntyryntyntyn
Odurzam się zapachem swoich gazów :classic_cool: