Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariiaainnkakak

Nieślubna córka mojego teścia!

Polecane posty

Gość Mariiaainnkakak

Kilka dni temu do mojego ukochanego odezwala się dziewczynka z prosbą zeby pozdrwił ICH tatę.. Moj Piotrek uznał że ktoś się pomylił jednak zapytał ojca, kim jest ta kobieta .. Ten powiedizal, że nie zna dziewczyny i ktoś sobie zarty robi.. Wiec Piotr zignorował tę wiadomość..Mi jednak to nie dało spokoju i napisałam do niej.. dowiedzialam się ze jej tata płacił jej przez 18lat alimenty a co wiecej wie o jej isteniu cała rodzina mojego ukochanego.. Tylko nie ON.. Nie wiem czy powinnam mu poweidzieć o tym, ponieważ raz że się załamie,ponieważ dla niego tata to wielki wzor i autorytet.. nie zniesie mysli że cale życie go okłamywał.. Tym bardziej ze dla mojego narzeczonego najwazniejsze jest slowo ojca.. a dwa, obiecałam mu że do tej kobiety nei napiszę, i nie zrobię dochodzenia.. Dodam jeszcze że dziewczyna bardzo została zasmucona faktem że jej brat nic o niej nie wie, i że ojciec traktuje ją jak obca, chciała tylko żeby przesłal jej zdjęcie taty..z jego ojcem napewno nie mogę na początku porozmawiać, ponieważ miałby żal do konca życia, że Piotr dowiedział się o tym że ma siostrę przezemnie... Prosze poradzcie mi! pozdrawiam Pisalam juz rano ten temat ale dostalam tylko 3 odpowiedzi.. mam nadzieje ze teraz wiecej osob tu zajrzy.. prosze o pomoc!

Gość Mariiaainnkakak
jest tu ktos:(

Gość okłamywał go ojciec
a teraz Ty.Dwie najważniejsze osoby w Jego życiu.Bardziej powinnaś martwić się o narzeczonego niż tym co będzie czul jego ojciec.To on go okłamywał i robi to nadal wciągając w to Ciebie.Twój facet jest dorosły i musi się zmierzyć z problemem.Może czas najwyższy by dowiedział się,że jego ojciec nie jest taki święty.Chcesz znaleźć jeszcze jakieś trupy w szafie tej rodzinki?Powiedz co wiesz,to nie ty stworzyłaś ten problem ale twój przyszły teść i to on powinien wypić piwo,którego naważył.A tak swoją drogą to gdzie jest matka narzeczonego?Też kryła prawdę przed synem,co tatuś wyprawia?

Gość veeena
Ja nie mogę... Zostaw to, kurde, po co to ruszasz?! To sprawa wyłącznie twojego faceta i rodziny, nie twoja. Obiecałaś, że nie będziesz w to wnikać, po co się w to wpieprzasz? Ludzie uwielbiają sobie utrudniać życie :o.

Gość Mariiaainnkakak
Tak matka rownież ukrywa przez Piotrem że jego ojcec miał córkę.. Dodam że moj narzeczony ma 23 lata i nie wiem dlaczego nie chcą mu poweidzieć prawdy

Gość okłamywał go ojciec
On i tak kiedyś dowie się prawdy,to tylko kwestia czasu.Będzie się czuł oszukany i zdradzony.Nie będę zdziwiona ja k zerwie kontakty z całą rodziną i jak będzie wiedział,że Ty też brałaś w tym udział-to od ciebie również.

Gość a.u.x
Przeciez to dorosły facet!!!!! powinnas mu powiedzieć. Bedziesz przy okazji wiedzieć z kim jesteś. W życiu dorosłym nie ma tak ze problemy nie istnieją- trzeba dać radę.

Gość Mariiaainnkakak
Dziękuję bardz za pomoc.. Jestem już teraz pewna że muszę mu powiedzieć.. Dzieki raz jeszcze

Gość okłamywał go ojciec
Napisz później jak się sprawa potoczyła dalej.A swoją drogą to nieźle zakłamana rodzinka.