Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jannnnaja

WSZYSCY Faceci szukają ZDESPEROWANYCH!!!

Polecane posty

Gość Jannnnaja

Tak jak w temacie. Jeśli kobieta nie lata za facetem, nie zabiega i nie wybacza na każdym kroku, to już wam się nie podoba! Nie potraficie pokazać że wam zależy, czy nie macie ochoty, bo wiecie dokładnie, że w końcu traficie na desperatkę, która się przed wami będzie płaszczyć!

Gość taka prawda.......
a mówia ze jest odwrotnie czyli im bardziej kobieta kogos olewa tym bardziej on o nia zabiega;) no chyba ze mówisz o jakichś zdesperowanych facetach albo o takich co chca miec poczucie wladzy nad kobieta

Gość Jasnowłosa Venus
zgadzam się. świat zwariował a faceci są ostatnio beznadziejni. na nic nie są gotowi i ogólnie nie doceniają dziewczyn z charakterem. jak któraś jest popychadłem to ma faceta, a jak ma charakter to jest sama

Gość uyyss
Hm, ale TO JEST PRAWDA :) Kiedy bylan bardzo zakochana, mezczyzna mnie zdradzil. Po tym stalam sie... hm, dosc chlodna i egocentryczna i kolejny facet zyly sobie dla mnie wypruwa :D

Gość Jasnowłosa Venus
ja bym nie powiedziała, że to jest jakaś reguła. na początku zawsze dziewczyna jest chłodna dla chłopaka, jeśli jakaś jest wylewna od początku to faktycznie jest desperatką. byłam z kimś rok i przez mniej więcej 7-8 mcy się starał, kiedy zerwaliśmy powiedział że do wielu rzeczy się przymuszał, żeby mi zaimponować. i jak tu mieć zaufanie do mężczyzn

Gość 2ddaasd
takich "PENER" w spódnicy szukają sobie właśnie jacyś zdesperowani faceci. Udawanie zimnej suki to już szczyt zidiocenia.

Gość uyyss
Alez ja nikogo nie udaje. Po prostu stalam sie zimna. A facet stara sie juz 5 rok :P

no a po co sie starać i cudować jak i tak wybierze innego i nie jest zainteresowana ... ?

Gość 2ddaasd
no to masz problem, bo prawdziwa kobieta ma i okazuje uczucia. Tyle gadacie o samcach alfa i swoich oczekiwaniach to raczcie zauwazyć, że mamy kryzys kobiecości. Patrząc na to z z punktu widzenia ewolucji taka zimna suka nie nadaje się do wychowania potomstwa, więc jest nieprzydatna.

Gość mamy kryzys kobiecości
RACJA