Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Familijka

SPACERÓWKA A 6 MIESIĘCZNE DZIECKO

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie Czy mozna takie maleństwo wozić już w spacerówce typu parasolka,jeżeli jeszcze samo nie siedzi? Mieszkam na 4 piętrze i z innym wózkiem nie mam możliwości zejść.A taka jest ładna pogoda i aż żal patrzeć jak sie kisimy w mieszkaniu.

Gość ju już
woziłam

Gość męczarnia straszna :(
ja mojego woziłam od 5 miesiąca bo nie miałam już głębokiego wózka :)

Gość pytanie hop
Ja zamierzam tak właśnie robić po 6 lub 7 miesiącu (zależy jak duże będzie dziecko i kiedy przestanie się mieścić w gondolce). Jeśli masz równe chodniki w okolicy w której spacerujesz, asfalt, albo inne gładkie podłoże, bez dziur i wyrw, to jak najbardziej możesz. :)

A czy napewno nic sie nie stanie? Bo są rózne zdania na ten temat..Kurcze trochę sie boje że coś nie tak z kręgosłupem będzie

Gość do Familijka
jak sie boisz to nie dawaj. Nie mysl o swojej wygodzie a o zdrowiu dziecka .

Gość pytanie hop
A co ma mu się stać z kręgosłupem? To już duże niemowlę, a nie noworodek i nawet jeśli jeszcze nie siedzi (chociaż pewnie zaraz zacznie), to i tak ma bardzo wyćwiczone mięśnie pleców i jest prawie gotowe do siadania - tylko patrzeć jak lada dzień będzie się podciągał do samodzielnego siedzenia. Tylu ludzi wozi w parasolkach dzieci i są zdrowe jak rydze, a ty się boisz? Czego tu się bać? :)