Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ktos w mbanku

Ma ktoś konto w mBanku? Bo mam pytanie.

Polecane posty

Gość ma ktos w mbanku

Zablokowałam sobie dostęp internetowy do konta, bo coś z hasłem popierdzieliłam. To bylo z pół roku temu, ale nie potrzebowałam dostępu internetowego, więc to olałam. Teraz potrzebuję. Mam do nich zadzwonić? Pod jaki numer? I o co będą pytali? Dadzą mi nowy identyfikator i hasło? Bo tych starych juz nie pamiętam, za cholerę... Zrobią coś z tym ogólnie, czy to juz dupa?

Gość no jasne ze zrobia nie zostawi
aj tego teak. Konto w mbanku jest bardzo wygodne i bezplatne. Masz telefony: Zadzwoń do nas Przeznaczenie wykonanie operacji na rachunkuzgłaszanie reklamacjizgłaszanie własnych spostrzeżeń mLinia - Centrum Obsługi Telefonicznej mBanku działa 24 godziny na dobę, przez siedem dni w tygodniu; dostępne jest pod następującymi numerami: 801 300 800 (z telefonów stacjonarnych w Polsce)+48 42 6 300 800 (z telefonów stacjonarnych i komórkowych, z dowolnego miejsca na świecie)783 300 800 (z telefonów komórkowych)6913 62265 (z telefonów komórkowych)dowiedz się więcej Opłata jak za połączenie lokalne wg taryfy TP S.A. lub zgodnie z opłatą przewidzianą przez operatora sieci komórkowej wg. aktualnego cennika

W pierwszym liscie (pakiet aktywacyjny) masz tymczasowy identyfikator,haslo do internetu i tellekod infolini).Dzwonisz na infolinie 801 300 800 logujesz sie tym idntyfikatorem i telekodem i czekasz na eksperta.To tyle.Pozniej z konsultantem potwierdzasz dane,on Ci odblokuje.Tylko ja to robilamz dnia na dzien wiec nie wiem jak bedzie u Ciebie.

gowno prawda,ze za darmo - mi odtrącaja za ubezpieczenie !!! Chętnie rozwiazalabym umowe z tym bankiem.Debetu mimo iz mam wplywy co msc 890 zl nie chca mi dac,nawet jezeli chce przedstawic dochody,ktore otrzymuje pocztą.

Gość to zrezygnuj z ubezpieczenia
jest dobrowolne przeciez

ale jak mogę zrezygnowąc?? jak uzyskac ten tebet - chodzi mi o taki do 200-300zł bo czasami pod koniec msc mi brakuje.

Gość to zrezygnuj z ubezpieczenia
zadzwon i zrezygnuj a co do debetu to nie wiem jakie maja zasady

Gość ma ktos w mbanku
no wlasnie nie mam telekodu :D Chyba go nie aktywowałam, czy cos...

Gość ma ktos w mbanku
No i jeszcze jak to wygląda technicznie: podadzą mi nowe hasło i kod przez telefon, czy jak?

Gość kronosos
Możesz zadzwonić na mLinie z telefonów komórkowych i stacjonarnych z całego świata 801 300 800 z telefonów stacjonarnych na całym świecie +48 42 6 300 800 Co do debetu u mnie po kilku miesiącach posiadania konta sami zaproponowali mi debet 6000pln :-) http://opinies.pl/konto-w-mbanku-opinie-klientow/