Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzonyswiat

Jestem zerem , nienawidzę ludzi którym coś w życiu wyszło ,życze wszystkim źle

Polecane posty

Gość znienawidzonyswiat

Nie chce mi sie nawet pisac i wylewac gorzkich zali :( nie dosc ze nieladna jestem to nieradze sobie na studiach , niektorzy w moim wieku maja juz wlasne firmy , a ja nie umiem zrobic prawa jazdy , taka kaleka życiowa ze mnie :( Zawsze bede zyla skromnie ,nudnie bez perspektyw Chcę zeby wrocil PRL :( skonczyloby sie bogactwo niektorych , kazdy powinien miec tyle samo

Gość a ile masz latghg
wlasne firmy zakladaja 2latkowie na kredytach a po roku padaja...Wiem bo pracuje w banku i mam dostep do ich fnansow wiem jak konczą tacy mlodzi dorobkiewicze z super pomyslem na biznes..Windykacje maja na karku

Gość znienawidzonyswiat
21 lat pracowalam tylko dorwyczo chcialam isc na medycyne , nie dostalam sie wiec siedze tu

Gość boromiraAA
myślałam że to jakiś prawiczek z kafe założył temat

no siedząc na kafe to jednak się nic nie osiągnie, także trzeba się zastanowić nad własnym życiem

Gość JeronimaStein
Ale dlaczego życzysz innym źle? To że nie dostałaś się na medycynę,to jeszcze nie tragedia. Możesz próbować za rok :). Studiujesz coś zamiast tej medycyny wymarzonej? Mogę wiedzieć co? A co do wyglądu - wiesz .. ja jestem NAPRAWDĘ brzydka i do tego mam problemy psychiczne, bo brzydota niestety oddziaływuje na wrażliwość, a wrażliwość na podświadomość, a podświadomość kreuje mi świat ...ze tak powiem: "wacka wart". Ale dlaczego miałabym wszystkim życzyć źle?! To bez sensu! Myslisz że coś by Ci dobrego z takiej postawy przybyło ???

Gość znienawidzonyswiat
jeden z kierunkow znienawidzonych na tym forum z działu łopatologia łamana, do tego na prywatnej uczelni :O Zycze zle tym ktorym sie udalo zawodowo , towarzysko , tym ktorzy sa atrakcyjni . Ja nie bylam nigdy i nie bede , na operacje mnie nie stac -zresztą to nie magia, piekna bym nie byla. Tez jestem przewrazliwiona , egocentryzm wisi nademną .

Zamiast źle życzyć ludziom i użalać się nad sobą, skup energię na tym, aby udowodnić sobie i innym, że stać Cię ( w sensie możliwości intelektualnych itd) na wiele rzeczy. Sukces podniesie Twoją samoocenę, a to poprawi Ci nastrój być może. Nawet nieszczególnie piękna twarz, ale zadbana, uśmiechnięta i pozytywna przyciąga ludzi. To, że nie dostałaś się na studia za pierwszym razem to nic wielkiego. Zdarza się bardzo często. Wiesz, czego nie wiedziałaś, więc ucz się, aby w następnym roku zdać i pokazać co potrafisz:) Najłatwiej siedzieć i narzekać, zwalić wszystko na złe dzieciństwo, na brak urody.. A to wszystko to czasem kwestia postawy- trzeba umieć zawalczyć o swoje, o swoje szczęście :)

Gość jeśli komuś tak życzysz
do niczego nie dojdziesz, bo sama sobie źle życzysz

Gość napisz jaki to jest
kierunek i olej nienawiść ludzi,chociaż prawdopodobnie marnujesz na nim czas