Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka kafeee

Facet ktory bardzo lubi sex jest bardziej sklonny do zdrady?

Polecane posty

Gość fanka kafeee

jak to jest? tak sie zastanawiam czy facet ktory nonstop mysli o sexie ma wieksze sklonnosci do zdrady?

To zależy od faceta. Jeśli miał w przeszłosci wiele partnerek w łóżku to taki będzie bardziej skłonny do zdrady niż taki co miał jedną laske, w końcu zakazany owoc smakuje najlepiej.

Gość fanka kafeee
Mi sie raczej wydaje ze ten ktory sie wyszumial statkuje sie a ten ktory mial tylko jedna ma ochote na zakazany owoc wlasnie

jest jeszcze kwestia czy może być uzależniony od seksu albo kocha laske i non stop myśli o niej

Gość fanka kafeee
no wlasnie ale czy taki facet ktory ma duze libido nie bedzie myslal o innych?

Gość liść-zwiędłek
Niekoniecznie bedzie zdradzał. Prędzej ty nie bedziesz miec spokoju!!!!! No i wieczne awantury że on chce a ty nie.

Gość o boziu z sexem jak z
charakterem radze poszukac sobie takiego faceta jak ty czyli z niebzyt duza ochota nie kwestia libido a charakteru jesli ktos ma zasady nie zdradzi ale mnie by wkurzalo ze nie byloby sexu tak czesto jak ja mam ochote bo mam zimnego meza czasem mozna zrozumiec ze tkos nie ma ochoty ale czym innym jest roznica temperamentow a czym innym jakies chwilowe zmeczenie itp

jeśli facet sypia z kim popadnie przez część życia i nagle jest z kimś w poważnym związku, może być sytuacja np. zachorowałaś na poważną chorobe nie masz ochoty na seks a on ma ochote i masz do wyboru dwa warianty, albo zacisnąć zęby i zmusić się lub odmówić mu, ten idzie szuka ć przygody dla zaspokojenia. Ten który ma jedną laske w łóżku (pierwszą) raczej małe prawdopodobieństwo że będzie skory do zdrady. Wręcz przeciwnie bo taki będzie wierny i w nawet w chorobie uszanuje cie i nawet mu do głowy nie przyjdzie by iść do innej.

jeśli facet sypia z kim popadnie przez część życia i nagle jest z kimś w poważnym związku, może być sytuacja np. zachorowałaś na poważną chorobe nie masz ochoty na seks a on ma ochote i masz do wyboru dwa warianty, albo zacisnąć zęby i zmusić się lub odmówić mu, ten idzie szuka ć przygody dla zaspokojenia. Ten który ma jedną laske w łóżku (pierwszą) raczej małe prawdopodobieństwo że będzie skory do zdrady. Wręcz przeciwnie bo taki będzie wierny i w nawet w chorobie uszanuje cie i nawet mu do głowy nie przyjdzie by iść do innej.

Gość fdses
zwykle zdradzaja ci ktorzy maja duzo partnerek .. Duzo to znaczy wiecej niz 2 partnerki w zyciu