Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_CO_JA_MAM_ROBIĆ_KAFETERIANIE

Wkurzająca eks !!

Polecane posty

Spotykam się z facetem , który 2 miesiące temu rozstał się z dziewczyną , zostawił ją bo nakrył na zdradzie , byli ze sobą ponad rok , już zaręczeni...Oczywiście nie wybaczył jej , nie chce mieć z nią nic wspolnego , a ona?! przejrzała na oczy i dzwoni do niego kilkanascie razy dziennie , pisze dziesiatki smsow , lamentuje mu w telefon !!Na poczatku mi to nie przeszkadzało , myslałam , ze da sobie spokoj , ale po pewnym czasie zaczęłam być zazdrosna , ta jej nadgorliwość jest irytująca.Dawała dupy za jego plecami , a teraz oczekuje , ze do niego wróci?! Mam po prostu dość , nie jesteśmy jeszcze razem , logiczne , iż on potrzebuje wiecej czasu etc...jednak miała swoją szanse i zaprzepaściła , wiec o chuj jej chodzi , ze sie tak nieładnie wyraze?!

Dodam , że dziewczyna ma nieuleczalną chorobe , on o tym wie , zawsze się martwił gdy dostawała atakow etc , doskonale o tym wiedziała i teraz to wykorzystuje ! manipuluje nim ! wczoraj mu napisała , ze zle sie czuje , ze pragnie usłyszec jego głos , on się zlitował i odebrał od niej telefon bo myslał , ze naprawde dzieje sie z nia cos powaznego , sam mi powiedział , ze ona wie jak go podejść !!mam jej dość ! najchetniej nastrzelałabym kurwie po pysku !

Kto mi coś doradzi ?! wszystko było dobrze , juz kilka dni prawie sie ie odzywała i od wczoraj znowu się zaczęło !!! chodze struta jak pies przez cały dzien , mysle co ta szmata jeszcze wymysli ! jebana na litosc go bierze !!!

Gość boromiraAA
powiedz mu, że albo urwie z nią kontakt albo przestaniesz się z nim spotykać. Chyba nie chcesz tracić na nią nerwów i zdrowia?

boromira kochana , wiesz a czy nie za wczesnie na stawianie takiego ultimatum?! wszak nie jestesmy razem, z jego ust nie padły żadne dekralacje...On się do niej nie odzywa a ta szmata dalej swoje ! Działa mi na nerwy niesamowicie :(

NIECH ZMIENI NR TEL. CHYBA ZE TEGO NIE CHCE I CHCE MIEC Z NIA JAKIS KONTAKT...

Napewno nie naciskaj zeby urwal z nia wszelkie kontakty, jesli jest pewny ze nie chce do niej wrocic to nie wroci i jak CI o wysztkim mowi to jest okej :) jesli sie narazie tlkyo spotykacie to w sumie nic nie zrobisz :P musisz czekac az on sam sobie z nia poradzi jak nie jest glupi to nie bd sie dawal wykorzystywac na jej litosc :P

Najgorsze jest to , ze jak ona tam mu lamentuje , dzwoni , pisze to on potem chodzi cały dzień zły !!szkoda mi go , już się facet wystarczająco nacierpiał a ta zajebana kurwa za nim biega !

boziam mógłby zmienić numer telefonu , nawet wczoraj tak sobie zesmy gadali , ale ten jego numer maja wszyscy , szefowie , wspolpracownicy , banki i inne instytucje , a on nie ma czasu biegać i od początku podawać swojego nowego numeru . Dodam też , że mi o wszystkim mówi , co mu pisze , ze dzwoniła , ze z nią gadał , niczego nie ukrywa...tyle dobrego.

Dziewczyny jak ja nie rozumiem takich kobiet ! no szlag mnie z nią trafi ! najpierw jebała się z jakimś fagasem a teraz jak gdyby nigdy nic pisze mu , ze ona sie zle czuje !!! No zesz kurwa !

podnoszę :(

Gość boromiraAA
Na takie ultimatum nigdy nie jest za wcześnie, na niego powinno to zadziałać i w końcu oboje będziecie mieć spokój, bo ileż można się męczyć?

Ale gdzie ta dziewczyna ma rozum ! Zjebała sprawe wiec czego na litosc boską teraz oczekuje?! ze on kupi jej bukiet róż , pojedzie do niej i beda zyli długo i szczesliwie?! juz dosc mu namieszała w zyciu !! niech odpusci !!

W ogolę czy któras z Was miała podobny problem z eks faceta ?!

Gość I_CO_JA_MAM_ROBIĆ_KAFETERI
I czy powinnam pozwolic mu sie z nia przespac??

Gość wefrwer
A Ty na jej miejscu nie teskniłabys za facetem? A skoro z nim nie jesteś, to nic Ci do tego, może on ją kocha i jeszcze się zejdą.

Ty mnie do niej nie porównuj bo to zadne porównanie !! ona go zdradziła ! nie raz nie dwa ! wielokrotnie sypiała z innym facetem , z nim była dla kasy ! a teraz nagle chce do niego wrócić ?! Teskniłabym za facetem ale dałabym sobie spokoj , czlowiek poteskni poteskni i przestanie , a ona jest chyba niezrownowazona psychicznie ! i nie wróci do niej ! to facet z zasadami ! doskonale wie o tym , że "jak suka nie da , pies nie wezmie" !

Gość wefrwer ty jestes jakis popier
dolony czlowieku, ta laska go zdradzila a teraz podkulila ogon i chce wrocic.buahahahha ze takie kurwiska jeszcze istnieja:O

Gość ciulakula
zablokuj mu jej numer w telefonie, albo powiedz, żeby sam to zrobił ;)

Gość ciulakula
zróbcie to, co napisałam wyżej. W każdym telefonie można zablokować dany numer. Niech facet to zrobi i po sprawie

Gość dziewczyno, jeszcze z nim
nawet nie jesteś, a dziewczynę z błotem obrzucasz.... No ja współczuję jemu, bo widać trafi gość z deszczu pod rynnę. Co innego, gdyby jakieś deklaracje Ci składał, a potem się wypiął - ale w tej sytuacji, kiedy spotykacie się na kawie, piszecie sms-y i on nie powiedział Ci wprost, że chce z Tobą być jako Twój facet - to sory, ale wszystko się może zdarzyć, a Ty jako osoba trzecia masz zerowe prawo do oceny kogokolwiek. Kolejna, która jakby tylko mogła wybieliłaby gościa...

co nie znaczy, że z mego punktu widzenia on powinien do eks wrócić, bo dla jego przyszłosci to raczej średnie posunięte.. Ale chodzi mi o to, że wyzywasz dziewczynę od szmat etc. a znasz li tylko jego wersję wydarzeń - przemyśl sprawę - facet, który 2 miesiące temu został zdradzony już szuka kobiety .. Nie wydaje Ci się to dziwne ? Bo mi dosyć..

Gość wadi
jej chodzi tylko o to aby jej wybaczył i wrócił , jak jest frajer i na dodatek ją kocha to tak zrobi , jak jest ktoś k...wą zawsze zdradzi ...

Gość byliSobieTacyCoUkradli
zgadza się. facet powinien odczekać przynajmniej 5 lat i dopiero potem się z kim wiązać. i to pewnie jego wina była że dziewczyna zdradzała go na lewo i prawo. a ty autorko musisz wziąć gębę w kubeł i nie masz się prawa odzywać przecież nie jesteś oficjalnie jego dziewczyną, wszelkie prawa ma do niego była która miała go w dupie i przyprawiała mu rogi. ty nie masz żadnych praw.

nie mówię, że 5 lat. Po 2 laska zna tylko jego wersję wydarzeń - a kto jej zagwarantuje, że on jej mówi prawdę ? No ja pierdolę, jakby Tobie przemądrzalco ktoś zdradzał i serce złamał, to wątpię, żebyś za parę dni znalazła sobie pocieszyciela... Jasne. Niech się dziewczyna opamięta trochę bo może być zwyczajnie wyrolowana. Spotyka się z cłopakiem z miesiąc i wierzy mu jak moher Rydzykowi.. A za tydzień będzie topic : mój prawie mąż zostawił mnie dla tej szmaty EX. Najlepiej, niech mu zrobi awanturę , że ma tę EX wykopać z gnojem ze wsi wywieźć - już na pewno nowej koleżanki posłucha... Ludzie, trochę rozsądku

jak autorka jemu z takim słownikiem na temat EX wyjedzie jak tutaj - szmata etc... to nawet, gdyby facet był wcieleniem anielskości i wyrozumiałości, to zwyczajnie będzie ograniczał kontakt z nią, bo stwierdzi, że ma nierówno dziewczyna pod sufitem.