Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_CO_JA_MAM_ROBIĆ_KAFETERIANIE

Wkurzająca eks !!

Polecane posty

Gość jak na razie
ten facet to jedynie twoj znajomy. Wiec czep sie swojego zycia a on niech swoje uklada po swojemu. Jak zechce to wroci do tej laski, jego sprawa. Jak nie zechce to rownie dobrze, moze sie zaczac spotykac z inna dziewczyna i tobie NIC do tego.

Zdradziła go bo on ma prace taka a nie inna i często go w domu nie ma , nudziło sie jej wiec nadstawiła mu dupy , sprawa jasna ...Poza tym jak można nazwac inaczej dziewczyne ktora się puszczała ?! to raz , dwa znam obie wersje !! byłam przy tym jak przyjechała do niego i przez drzwi (nie wpuscił jej) mówiła , że robiła to dlatego , że barkowało jej seksu !!! ze jego czesto nie było i dlatego sie do tego posunęła !!!dla mnie to zwykła kurwa , wiedziała , ze facet ma prace taka a nie inną , wiedziała , ze go czesto w domu nie ma , ze nie bedzie mogl jej poswiecic Bóg wie ile czasu, wiążac sie z nim miała tego pełną świadomość !!

Gość jak na razie
ALe co ciebie to obchodzi? To nie twoj facet i nie twoja sprawa.

Gość dziewczyno, jeszcze z nim
ok - a czy daje Ci to prawo do wpierniczania się w ich konflikty? Ja takich kobiet jak Ty nie rozumiem, bo ja się po prostu w takie dziwne związki nie angażuję. Każdy uważam ma wolną wolę i może z nią robić co tylk chce. Więc niezależnie od tego, jak będziesz o niego "walczyć" on i tak zrobi to, co uzna za słuszne z jego punktu widzenia. Sory, ale jak ja zostawiłam ex-a z podobnych powodów, nie szukałam od razu pocieszenia, bo gnojek nachodził mnie, straszył etc. - po co miałam na takie atrakcje narażać jakiegoś chłopaka ? Ex-a zablokowałam od razu w komórce, zmieniłam maile, nr-y gg, usunęłam się z portalu społecznościowego, bo wszędzie miałam od niego wiadomości różnej treści. Na zakupy wychodziłam z matką lub bratem i to wieczorami, bo potrafił wystawać pod domem. Dlatego próbuję Ci uświadomić, że jeśli będzie chciał, to urwie z nim kontakt, a jeśli nie zechce - to nie jesteś w stanie niczego zmienić.

Oooo jak się rzuciły na Ciebie droga autorko :D ja na Twoim miejscu takze bym się wściekła,ta dziewczyna jesli jest oczywiscie tak jak napisałaś nie zasługuje na drugą szanse , nie wiem własciwie skad sie takie babsztyle biorą, ze najpierw zdradzają a potem udają niewinne i chcą wracać,Nie martw się jeśli chłop jest mądry , nie da sie omamić.Bo każdy szanujacy się człowiek nie wybaczy zdrady,trzeba mieć w sobie odrobine godności!

Aha - a ile z nim się spotykasz ?

Gość jak na razie
Szczerze powiem, ze ja na miejscu tego faceta to bym zwiala od ciebie na koniec swiata - jestes wulgarna, nachalna i chamska. Zapytalas co masz robic i dostalas odpowiedzi - uspokoic sie i nie wlazic facetowi w zycie na sile. A ty nadal swoje, bo tamta to "taka i owaka". To rob co chcesz i nie zawracaj innym glowy :P

zrozumcie - zasługuje czy nie, autorka nie jest w stanie na to mieć żadnego wpływu, bo im bardziej będzie naciskać, tym gorszy osiągnie efekt.

Ja wiem , że nie jestem w stanie nić wskórać , że wszystko zalezy od niego , absolutnie mu niczego nie narzucam !!W końcu to dorosły facet i zrobi to co uzna za stosowne , nie zmienia to jednak faktu , że teraz spotyka się ze mną , jest czuły , kochany , dzwoni , rozmawiamy godzinami , ona miała swoja szanse , starciła ją , facet przez nią cierpi !! czy ona tego nie wie ?!

Gość proporczyczka
ale jedno jest pewne masz prawo sie wkurwiac bo to nienormalne !!! niech laska spierdala , ta jego eks :O po chuj mu zawraca glowe :O

Gdzie miała oczy i przede wszystkim serce gdy kochała się z innym facetem?! Dlaczego go zdradzała ?! to miłość?! każdy w zyciu popełnia błędy-ok , ale ona zdradziła go kilkanascie razy !!to nie był jednorazowy skok w bok , za kazdym razem gdy on wyjezdzał w delegacje , ona sypiała z innym mezczyzną !! przepraszam za wulgaryzmy , ale poniosło mnie.Nie rozumiem takich kobiet !!On przez nią cierpiał , serce mi się krająło gdy go widziałam !!

Gość proporczyczka
zwykla dziwka i tyle najgorsze ze faceci i tak do takich, ktora zapewniaja im te "atrakcje uczuciowe" wracaja...

Tobie się serce krajało, ale to sytuacji nie zmieni, a kafeterianie nie odpowiedzą Ci na pytanie, dlaczego tak robiła. Nie angażuj się zbytnio powiem Ci tylko, żeby się nie okazało, że byłaś dbrą przyjaciółką do wyżalenia się. Psu ani mężczyźnie nie ufa się nigdy do końca

jak na razie i nie masz prawa mnie oceniać , moze i poniosło mnie z tymi wulgaryzmami ale jestem na nią naprawde wściekła , facet się starał , kochał ją , miała wszystko ! a mimo to , zdradzała go ! tak nie można ! piszcie co chcecie ale dla mnie ona jest zwykłą szmatą , bez serca i uczuć , cholerną egoistką myślącą wyłacznie o sobie ! w ogole nie jest mi jej zal , co innego gdyby on ja zostawił , zdradzał etc , ale tak nie było , słyszałam na własne uszy z jej ust !!to ona zawiniła a teraz szuka sama nie wiem czego.Niech da mu spokoj , facet juz dość przez nia łez wylał !!

Gość jak na razie
Aaaa...ja nie mam prawa ciebie oceniac ale ty tamta dziewczyne oceniac mozesz, tak? :D Wrecz z blotem ja mieszac :O Troche masz mentalnosc Kalego. Ja ci tylko powiem jedno - zachowuj sie tak dalej a facet zwieje od ciebie w podskokach, chocby i do tamtej laski :D

jak na razie - to samo pomyślałam ;) Ex zachowuje się desperacyjnie, a nasza autorka nie lepiej :P Ciekawe, czy ten facet jest tego wart ;)

Gość jak na razie
dziewczyno, jeszcze z nim :-) Moim zdaniem ten facet nie jest wart tych zabiegow :D Tu troche z nasza autorka "kreci", jakas nadzieje jej daje, tam nie umie powiedziec stanowczo "nie" :O Ups...ale czy ja mam prawo oceniac? ;-)

Mam prawo oceniać tamtą dziewczyne po tym co usłyszałam , nie jestem jakąs tam gówniarą i gdybym usłyszała wersje wyłącznie faceta , głęboko bym się zastanowiła nad tym co wczesniej pisałam na jego eks , jednak nic jej nie usprawiedliwia !! zupełnie nic !!poznałam obie wersje i moge ją zmieszać z błotem !

Gość jak na razie
"Dziewczyny a kim jest dla was kobieta , która notorycznie , w pełni świadoma zdradza swojego faceta , którego niby kocha?" Dla mnie nic nie warta osoba. Tylko...skad ty to wiesz? Pod jej lozkiem mieszkalas? Facet ci powiedzial? Z tego co napisalas, to jak na razie ;-) to nie jest twoja sprawa co ten facet zrobi. To oni musza rozwiazac to co jest (bylo) miedzy nimi. A ty musisz zrozumiec, ze jutro ten facet ma prawo zaczac sie spotykac z kims innym, obsciskiwac a ty nie masz prawa wchodzic w jego zycie. Nie jestes z nim, to nie jest twoj zwiazek. Po prostu uspokoj sie, wyluzuj. Takim desperackim i nachalnym postepowaniem na 100% nie przekonasz go do siebie.

jak na razie bo słyszałam co mówi , nie facet , a ona , do wszystkiego sie przyznała.I broń Boże nie jestem w stosunku do niego nachalna;) może tak wywnioskowałyście z tego co tu pisałam , ale naprawde nie naleze do nadgorliwych kobiet ...tutaj mogę sie wam wyzalic , jemu w zyciu bym tego nie powiedziała;) Jest mi ciezko z ta cała sytuacja , nie ukrywam ...

Gość jak na razie
Ale co ciebie tak naprawde obchodzi co robi obca dziewczyna? :D A facet byc moze traktuje cie jak kogos, komu mozna sie wyzalic ale milosci swego zycia poszuka gdzie indziej. Wiec sie nie angazuj ;-)

I jeszcze jedno , on z nią skończył definitywnie , to ona jest natrętna , narzuca mu się , wiecznie dzwoni , piszę...gdyby miała trochę godności zachowała by się zupełnie inaczej , czego ona teraz oczekuje?! ze on po tym wszystkim do niej wróci?!namieszała mu już w zyciu wystarczająco , doskonale wiedziała , że on zdrady nie wybacza !Przed nią był z kobietą , która również go zdradziła , wiedziała o tym i popełniła ten sam błąd !!

pewnie , że może mnie traktować jak kogoś komu może się wyżalić , kto pomoże mu wyjść z tego dołka , kto go wesprze dobrym słowem , przytule , ucałuje , z kim bedzie mogł przegadac poł nocy i pójść na spacer , ale może też zaczać traktowac mnie jak kobiete !! nie jak przyjaciołke !!tego nie wiem , wóz albo przewóz..po czesci macie racje , po pewnym czasie mogę pojsc w odstawke , moze znalezc sobie kogoś innego do pocieszenia;) ale jesli nie zaryzykuję nigdy się nie przekonam czy moglibysmy byc razem...szczęsliwi;)

Gość ejjjjjjjjjjjw
a skad ty wiesz ze ona go zdradzała? za materac jej robiłaś czy jak? :o jak mnie takie laski jak ty wkurwiają :o