Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje girki :)

Czy powinnam mieć kompleksy???(foto)

Polecane posty

dobra, juz sie tak nie podniecaj...mozesz sobie miec kompleksy, ja tam chodze w spodnicach i nie uwazam ze jest az tak zle jak piszesz,ale kazdy ma wlasne zdanie

girzasta - z dużo nóg, jak ktoś napisał za masywne, za mało delikatne, kobylskie nieco niezaprzeczalnie niektórym mogą się podobać, ja takich nie trawię

moze faceci sie wypowiedza, bo juz rozumiem ze kobietom sie strasznie nie podobaja, ciekawa jestem jakie same maja....

Gość podobne do mnie
To po co pytasz czy powinnaś mieć kompleksy skoro masz nogi takie, jakie masz i chodzisz w mini?

"wszyscy tacy idealni jestescie?" ma coś to do rzeczy? bo jak popatrzę na moje giczały w lustrze, to rzeczywiście... autorka ma nieco lepsze :D Ale to ani na jotę nie zmienia faktu, że jej nogi mi się nie podobają. za cholerę :D

Gość liść-zwiędłek
Masz ładne nogi- poprawna odpowiedź????

Gość maliboo.
napisalas, ze masz kompleksy...a konkretnie na punkcie czego masz te kompleksy? co uwazasz, ze jest nie tak z Twoimi nogami?

z ciekawosci sie pytam...a co nie mozna???

nie napisalam ze mam, tylko czy powinnam miec, ale widze ze wg was powinnam

Gość maliboo.
wg mnie nie powinnas, sa ok a smuklejsze i ladniejsze nogi zawsze sie znajda, nikt nie jest doskonaly, no moze oprocz Naomi Campbell, ale ona wyglada(la) tak zjawiskowo, ze niemozliwe, zeby byla czlowiekiem:D

Nogi na pewno nie są grube. Z tym, że ja popracowałabym nad łydkami, bo są ... takie jakby "bez kształtu". W sensie - między kostką a najszerszym punktem jest za mała różnica. Wystarczy odrobina więcej ruchu. Aaaaa - w spódnicach chodzić mogłabyś bez problemu :)

Gość Masz luzna szparke
Co to za tluste schaby?oblesne

Gość olamek
teraz dopiero pokazałaś paskudy

macie racje, jestem strasznie tlusta, chyba przestane wychodzic z domu... :(

kto jeszcze mi powie ze jestem grubaska???

podnosze, bo mam jeszcze chwilke i mi sie nudzi....a wiec slucham..........

Gość sdfsadfgsasadfasdf
Powiem tak-jako 23 letni facet czytając twoje wypowiedzi uważam że chyba jest z tobą coś nie tak,skoro wystawiasz tu zdjęcia i pytasz czy powinnaś mieć kompleksy a na negatywne odpowiedzi zaczynasz się wdawać w nie potrzebną polemikę :P A jeśli chodzi o nogi to-nogi jak nogi,nie są grube i nie są złe,ale ogólnie "szału nie ma".Chociaż jeśli moja przyszła partnerka miałby mieć takie to nie mam nic przeciwko :P Więc kompleksów nie powinnaś mieć :P

Gość internetowa banda kretynów,
która z zazdrości pojedzie każdego podpierając się jakimiś głupimi argumentami. Od razu widać, że autorka jest szczupła, średniego wzrostu, wiele z was ma pewnie przy niej opasłe nogi i tyłki. Nóg nie ma krzywych, mało tego nikt nie ma idealnie prostych nóg, bo nogi to nie kołki. Ta, która nie wkłada spódnic z tego powodu jest zdrowo jebnięta. Gdybyś się tych żenujących hipokrytów zapytała o to samo stojąc z nimi twarzą w twarz ciekawe, która by się odważyła mówić te głupoty publiczne. Oczywiście wszystkie powiedzą, że one są szczere itp., ale prawda jaka jest każdy wie. Jeszcze by srały z zazdrości pod siebie. Nie przejmuj się, nogi masz ładne. Nieidealne, ale takich nie ma. Rajstopy jednak były kiepskie.

nie chodzi o krytyke, nie uwazam ze mam nogi och i ach, ale chyba nie sa az tak przerazliwe grube jak tu pisza....

robie dla rozrywki, ale widze ze wiekszosc sie pieni i probuje jak najbardziej mi ublizyc

odchudzam sie, moze uda mi schudna

poza tym mam prawie 30lat, a tu siedza sami gimnazjalisci, wiec dla nich moze i jestem gruba

Gość a.u.x
E,nie masz śliczne nogi.

Gość sdfsadfgsasadfasdf
moje girki :) Skoro masz prawie 30 lato to stara dupa z Ciebie :P,ale dobrze "zakonserwowana" :P

mam 27 dokladnie, moze przesadzilam z tym praiwe....ale blizej mi do 30 niz do nastolatek

Gość sdfsadfgsasadfasdf
moje girki :) A pieści CI te nóżki ktoś??Czy tak dla samej siebie o nie dbasz :P

ogolnie dbam dla samej siebie, ale o dziwo zawsze ktos byl chcetny na pieszczenie moich grubych girek hehehee. a jezeli chodzi ci czy mam kogos, to owszem....