Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje girki :)

Czy powinnam mieć kompleksy???(foto)

Polecane posty

w najgrubszym miejscu mam 54cm, lydka 35cm, a ile powinnam miec???moze ktos podpowie??

Gość diabolo olo
"chcetny na pieszczenie moich grubych girek" każdy chętny towar w cenie a nogi to nie najważnejsza sprawa jak się chce zaruchać

Gość diabolo olo
nie rzecz w centymetrach a w proporcjach i linii nóg a tę masz nie najlepszą ale i tak rżnąłbym :D

Gość diabolo olo
o kurha! masz prawie 30?! Myślałem, ze jakaś nastka takie pytania zadają tylko nieopierzone dzierlatki a nie kobiety jakaś niedorozwinięta jesteś?

Gość dadadadadadada
masz nie zgrabne lydki ,wyglada jakby ci dzika swinia przeleciala miedzy nogami -ale z tym raczej nic nie zrobisz

sam jestes niedorozwiniety, napisalam ze nudzi mi sie...

Gość kiyh
fajne nóżki, ja mam za chude ;( marzę o takich...

moze i przeleciala jak spalam, nie wiem... :)

Gość moniiii
zgrabne ładne nogi, i wcale nie są grube. nie czytaj durnych komentarzy, dziewczyny pewnie Ci zazdroszczą i wypisują pierdoły, zresztą jak zwykle ;)

dziekuje, monii, nie twierdze ze mam jakas rewelacje, ale nie wiedzialam ze jest az tak zle

dobra, dziekuje wszystkim za opinie ,pozdrawiam

No, jeśli dorosłe kobiety wystawiają na forum publicznym, ogólnopolskim zdjęcia własnych kończyn do oceny, to ja już nic z tego świata nie rozumiem. Na ile można się cofnąć w rozwoju? Jak nisko upaść?

Gość dfdfdeefdgtredgrfg
linki nie działają, wstaw jeszcze raz to ci powiem.

Gość NorthC
Masz tyle lat, a zachowujesz sie jak nastolatka. Nogi masz ladne, ale co z tego skoro z glowa nie za dobrze.

nie ma juz pokazywania, ponoc mam brzydkie i grube nogi, wiec popros inne laski z kafe zeby pokazaly, bo tu same pieknotki siedza, tylko nie wiem czemu tyle jest tematow o dietach

przeciez pisalam, ze robie to z nudow, a co jak mam 27lat, to mam zalozyc worek i sluchac radia maryja??? poza tym jak ostatnio poznalam chlopca lat 24, to myslal ze mam 21-22 hahaha, wiec nie jest tak zle z emna

to moj ostatni wpis....nie rozumiem tej bulwersacji....starsi ode mnie pokazuja cipy i kutasy i chetnie ogladacie, a to tylko nogi!!! papa, pieknisie

Gość no normalnieee
"bo tu same pieknotki siedza, tylko nie wiem czemu tyle jest tematow o dietach" a jeśli nawet same brzydkie, to co to zmienia? mają im sie zaraz podobać twoje nogi? nie rozumiem tak debilnego podejścia do sprawy - sam jesteś brzydki to musi ci się podobać to, co brzydkie. to bzdura. oczy mamy wszyscy do patrzenia i widzimy to sama a oceniamy wg naszego gustu a nie wyglądu. a autorka tego topiku wydaje się bardzo niekumata skoro nie jarzy, że wpisuje się w grupę nizin tego forum poddając pod ocenę części własnego ciała. zaczynam podejrzewać, że internet kompletnie ogłupia ludzi

Gość Ludzie....
Gdzie te syry?? Wrzucasz foty na 5 min i liczysz ze ktoś obiektywnie je oceni - wrzuć je ponownie!!!

Gość syry były paskudne
ale się nie odzywałam, bo zaraz by było, że sama jestem brzydka jak noc :D

Gość ona z krzywymi
no gdzie te giry???? Chcialam ocenic, tym bardziej, ze sama mam krzywe z chęcią zobaczylabym jakie ma autorka topiku łoloble i co inni o nich myślą, dzieki temu moglabym przypuszczac co inni moga sadzic o moich....ale zadnej giry nie widze!!!!