Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martuchna90i

od pół roku nie mogę przestać myśleć o chłopaku

Polecane posty

Nie mogę przestać myśleć o Alku. Poznałam go pół roku temu w pracy, razem się wygłupialiśmy, śmialiśmy, aż w końcu doszło do zbliżenia między nami. Byłam w nim zauroczona, jednak nigdy nie powiedzialiśmy sobie "kocham cię". Były smsy od Alka, a w nich "skarbie", "słońce". Po krótkim czasie musiałam zrezygnować z pracy i wtedy kontakt się urwał. Szybko poznałam innego mężczyznę, z którym się związałam. Alek wiedział o tym, ponieważ tym mężczyzną był jego kolega. Próbowałam odnowić kontakt - raz napisałam smsa z zapytaniem o zdane egzaminy, drugi raz wysłałam życzenia na święta. Na żadne z tych wiadomości nie uzyskałam odpowiedzi. Przyjął mnie do grona znajomych na fejsbuku. Nie wiem, nie wiem co mam robić, jestem szczęśliwa w związku, ale nie mogę przestać myśleć o Alku. Co mam robić - próbować zapomnieć czy raczej próbować odnowić kontakt? Może byłoby mi łatwiej gdybym wiedziała co o mnie myśli?

Gość alek z pracy
myśle ze chce : 1. wyruchać cie analnie 2. zebys mi zrobiła laske 3. spuscic ci sie na twarz