Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak rozpalic zmysly faceta

jak rozpalic zmysly faceta tak aby mnie pozadal?

Polecane posty

Zycie sexualne dopiero zaczynam, natomiast moj narzeczony ma juz spore doswiadczenie mimo wszystko widze ze czesto mnie pragnie, lubi mnie piescic itp. Jednak chcialabym czasem sprawiac aby mnie naprawde pozadal, aby chcial sexu "teraz, natychmiast" Jak to zrobic?

Gość nopytanie
ubierz sie sexownie jakas tunika czy cos :) i sb chodz kolo niego od razu bedzie chcial sie bzykac :)

no wlasnie jego takie zabawy ze zwiazywaniem, kajdankami itp nie podniecaja, wrecz przeciwnie

a czy faceci lubia jak caluje sie im jadra? ja nigdy jader ani nie calowalam ani nie ssalam nawet nie wiedzialabym co z nimi robic hehe chociaz ogolnie jezeli chodzi o sex oralny to moj facet mowi, ze jestem w tym swietna. Ale chcialabym czasem zeby on sie po proistu na mnie rzucil...

Ja nie przepadam za lizaniem jader. Lizanie penisa - tak.

ehhh no dopiero sie ucze twego erotycznego zycia....

Gość martin1martin
ja bym cie zanalizował

Gość tradycyjny staroploski kloc na
na pewno da radę pozdro

Gość malagenia
Może spróbujesz masażu erotycznego? To zawsze działa ;) Możesz do tego celu użyć różnych specjalnych olejków, czy innych kosmetyków. Np. w warszawskim Seret Place jest dostępny puder do ciała. Mi najbardziej podoba mi się miodowy pyłek "malinowy pocałunek". To jak go użyjesz zależy jedynie od Twojej wyobraźni :)

Gość tomasjulianblue
Witam, widzę, że temat jak rozpalić faceta (szczególnie jak już jesteście dłużej w związku) pojawia się bardzo często. Na pewno wymaga to trochę pracy i wiedzy po prostu. Zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.rozpalgo.pl Pozdrawiam!

Gość gość
Fajna bielizna erotyczna jest super: http://wzaufaniu.pl/pl/c/Bielizna/400 ja właśnie u nich kupuję i naprawdę mi się ją dobrze nosi i mocno ją użytkujemy  Wiadomo, że to dodatek, ale bardzo przyjemny i zwiększający pożądanie.