Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Viktoria19lat7774

Jakie potrawy ograniczać żeby schudnąć???

Polecane posty

Gość IMO13687
Najlepiej utnij sobie nogi. Momentalnie 20 kilo mniej.

Gość maturks4
Wszystkie, za wyjątkiem warzyw. Bo nawet niektóre owoce (winogrona) tuczą. Po prostu należy jeść mniej

Gość dieta 1000 kcal i
ok 5 kg mniej na miesiac zadnych smazonych rzeczy wszystko gotowane zandych ziemniakow makaronow sosow zadneog bialego pieczywa zadnych slodyczy slodkich napokow zadnego cukrowania same odtluszczone biale serki owoce np jabkla maliny zanych bananow mieso tylko gotowana piers z kurczaka albo indyka tyby jedynie tunczyk z wody i duzo warzyw dziennie 2 l wody plus szklanka zielonej herbaty zadnych serow wedlin

Gość jakie zostawic
owoce i warzywa i jajka orzechy chleb pełnoziarnisty razowy jedz jak biedak reszta to szajs

Gość dieta 1000 kcal i
oj nie przesadzaj ja tak jem i nic mi sie nie dzieje jedzenie nie jest sensem zycia jedzenie jest tylko srodkiem zeby zyc a ograniczen ja tu w sumie nie widze nie lubie tlustych rzeczy wiec gotoane sa ok slodycze zastepuje owocami a zamiast ciekzich salatek jem surowki albo jakies salatki z samych niskokalorycznych warzyw ser zlolty zastepuje bialym biale pieczywo ciemnym polecam jogirty naturalne i kefiry tych owocowych nie polecam bo maja za duzo weglowodanow i cukrow i taka diecta mija sie z celem ziemniaki i chelb jasny czy makaron to tlyko zapychacze nic wiecej je sie to na codzien bo jest tanie ale nie ma zadnych wartosci

Gość dieta 1000 kcal i
jajka tez polecam orzechy rowniez ale tylko najwyzej garstke bo maja ok 600 kcal w 100 g orzeczy sa tylko dla witamin i minerwlow

ja ostatnio zbadałam sobie grupę krwi, okazało się że mam A, trochę poczytałam, skonsultowałam się z lekarzem i okazało się, że mój ogranizm nienajlepiej trawi mięso i tłuszcze pochodzenia zwierzęcego, więc je ograniczyłam, minął miesiąc i straciłam prawie 3 kg właściwei bez żadnych wyrzeczeń

Gość ziemniaki nie tucza
az tak co makaron i ryz mają mniej kalorii