Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggdggddgdgdgdg

dlaczego majac 175 wzrostu mam o niebo lepsze powodzenie u wysokich k. niz u nis

Polecane posty

Gość gggdggddgdgdgdg

kich? Nie chodzi o urode bo leca na mnie b ladne ale zawsze takie powyzej 170

Gość IMO13687
Bardzo niskie potrzebują misia pysia przynajmniej od 185cm. Wtedy swobodnie mogą wisiec na jego ramieniu, czując się taką malutką, bezbronną i bezpieczną...

Gość znikajoncy_punkt
imo, 100% racji. ja mam 163, mój facet 192 :D:D

Gość no nie wiem co ma wzrost
do bezpieczenstwa? Co drugi taki 190 zlozylby się jak origami pod takim dobrze zbudowanym 170. Dlaczego w boksie, w walkach w klatkach itp nie ma kategorii wzrostu tylko masy ciala??

Gość IMO13688
Kolego (bo przypuszczam, żę jesteś facetem), co ma logika do kobiecych upodobań?!

Gość jajajekokodzambo
16:50 [zgłoś do usunięcia] no nie wiem co ma wzrost do bezpieczenstwa? Co drugi taki 190 zlozylby się jak origami pod takim dobrze zbudowanym 170. Dlaczego w boksie, w walkach w klatkach itp nie ma kategorii wzrostu tylko masy ciala?? bo to chodzi o efekt wizualny? wysoki mezczyzna wizualnie sprawia wrazenie silnego

Gość znikajoncy_punkt
wypowiadam się w swoim imieniu: dla mnie wzrost to obok inteligencji podstawowe kryterium doboru faceta po prostu przy taki wysokim czuję się taka bezbronna, maleńka, a jak on mnie otoczy ramionami, dosłownie znikam :) poza tym, podejrzewam, że chodzi o testosteron- jest on manifestowany właśnie przez wzrost, a także sylwetkę "odwróconego trójkąta", czyli szerokie plecy i wąskie biodra (obydwie te rzeczy uwielbiam! dodatkowo lubię gdzieniegdzie siwy włos (co także świadczy o wysokim poziomie testosteronu) :P

Gość groteskaprawdziwa
Odpowiem żartobliwie, ale zgodnie z prawdą. Możecie przeczytać stary testament. (1 Sm 10. Według starego testamentu Wysocy powinni rządzić. :) Wybory Saula na króla Izraela (Samuel do ludu:) „Lecz wy teraz odrzuciliście Boga waszego, który uwolnił was od wszystkich nieszczęść i ucisków i rzekliście Mu: "Ustanów króla nad nami". „los padł na Saula, syna Kisza. Szukano go, lecz nie znaleziono. Jeszcze pytali się Pana: «Czy ten człowiek tu przybył?» Odrzekł Pan: «Oto tam ukrył się w taborze». Pobiegli więc i przyprowadzili go stamtąd. Gdy stanął w środku ludu, wzrostem przewyższał cały lud o głowę. Rzekł wtedy Samuel do całego narodu: «Czy widzicie, że temu, którego wybrał Pan, nikt z całego ludu nie dorówna?» A wszyscy ludzie wydali okrzyk wołając: «Niech żyje król!»” (1 Sm 10)

Gość groteskaprawdziwa
Odnośnie tego śmiesznego fragmentu z bibli to podaje link, zeby nikt mi nie zarzucił, że jakaś ściema. Księga Samuela, rozdział 10. Tu podaje link do bibli online, dokładnie do tego rozdziału. http://twojabiblia.pl/czytaj/1Sm/10

Gość gość
W bibili nawet znajdziesz, ze pedofilia to cnota