Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana :((

stereotypy i ogólnie obecna sytuacja w Polsce!!!

Polecane posty

jak w temacie. oto niektóre z nich: dres/rap w mp3 albo komórce = dres i huligan pop muzyka/blond włosy/ spódniczka = pusta lala 10-14 lat = głupie dziecko które nic nie wie człowiek z dredami/reggae w mp3 albo komórce = ćpun, wiecznie najarany starsza pani o lasce z berecikiem na głowie = moher który głosuje na PiS można tak wymieniać bez końca... dlaczego tak jest??? ciągle na coś narzekamy... a jak było wcześniej???????? były O WIELE WIELEEE GORSZE czasy!!!! ale jednak ludzie potrafili się dogadać! a teraz co???? czemu oceniamy kogoś na podstawie wyglądu???? na podstawie tego, że ta osoba np. niechcący coś źle powiedziała???? czemu tak jest?? to samo z polską młodzieżą... Józef Piłsudski i inni potężni wodzowie/marszałkowie/ludzie którzy walczyli ( a także oddali życie ) po to żebyśmy mogli teraz spokojnie spać a nie!!! a my co??? mamy naprawdę piękną historię kraju, tyle osób zginęło DLA NAS!!!! a my na wszystko narzekamy!! ja też teraz narzekam, ale mam do tego prawo! powody! czemu nie może być tak jak kiedyś?? mam 13 lat... ale nie jestem jakimś głupim dzieckiem... tylko przerażają mnie niektóre rzeczy w dzisiejszych czasach!!

Gość _żmijka_
spier...

Gość Józef Piłsudzki i wodzowie
wykurvviaj z kaffe

Masz 13 lat, więc zaczynasz gimnazjum. Szybko zrozumiesz dlaczego ludzie narzekają.

Józef Piłsudski zmarł w 1935 roku z przyczyn naturalnych. W dużej mierze zawdzięczamy mu odparcie ataku Bolszewików w 1920 roku. Jednak z drugiej strony Piłsudski był nacjonalistą, a to nie dobrze.