Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam z allegro

Jestem nowa na allegro i mam pytania :D

Polecane posty

Gość zaczynam z allegro

Jezeli ktoś napisał : Po wylicytowaniu przedmiotu lub kupieniu go za pomocą opcji "Kup Teraz!" proszę o jak najszybsze potwierdzenie e-mailem chęci finalizacji aukcji (płatność, przesyłka, potwierdzenie danych adresowych). To znaczy ze mam mu napisac maila z moim adresem, czy tylko z potwierdzeniem ze kupiłam? A reszta później? I czy jak jest opcja "wpłata na konto" to moge dokonac przelewu przez internet?

Gość dfvghmkjnhbgcdf
po co wysylac 5 emaili jak mozesz napisac wszystko w 1 czyli: czy chcesz przesylke zwykłaą czy priorytetowa, czy zrobisz przelew czy placisz przy odbiorze, a adresu nie musisz bo allegro mu wysle adres automatycznie.

Gość zaczynam z allegro
Hm. A jeżeli napisano: "Przy wpłacie na konto proszę koniecznie podać swój nick z allegro oraz nr aukcji." Tzn że gdzie ja mu mam niby ten nick i numer wpisać? ;d (jak chce zrobic to wszystko przelewem przez internet)

Gość dominiakaaaa
w tytule przelewu

Gość zaczynam z allegro
Hehehe :D Uwielbiam hejterów :D

Gość pomoc.,,,,;
w mailu potwierdzającym wpis jaką formę wysyłki i zapłaty wybierasz i tak adres też skor napisał zeby potwierdzić dane. A nick i nr aukcji wpisujesz w tytule przelewu który bedziesz robić przez internet zeby gośc szybciej wiedział, że ta wpłata jest właśnie Twoja a nie jakiejs innej laski która to samo co Ty. W ten sposób szybciej i łatwiej sfinalizować transakcje.

Gość pomoc.,,,,;
*kupiła to samo co Ty

Gość zaczynam z allegro
dzięki :D