Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedrona288

musze dokarmiac a ma skaze

Polecane posty

Gość biedrona288

witam moja corka ma 7 tygodni i ma stwierdzona skaze karmie moim mlekim przez butle czasem zdaza sie ze na jedno karmienie musze dokarmiac poczatkowo bebilonem ha ale lekarz zalecil nutramigen ale wiadomo nie chce tego pic wiec dodaje troszke glukozy czy jest ktos w takiej samej sytuacji?

Gość anna noowa
ja dokarmialam nutramigen od 3 miesiaca. moj synek pil bardzo to mleko i wciaz pije (ma rok), ale slyszalam, ze niektorym nie pasuje, bo smak okropny

Gość a dlaczego nie karmisz normaln
persia?? Jak bedizesz czesto przytawiac do piersi to laktacja bedzie na tyle dobra, ze dziecko sie naje.

Gość biedrona288
nie karmie bo cora ma przyrosniete wezidelko nie lapie piersi nawet z kapturkami za tydzien bedzie miala podcinane

Gość biedrona288
anna noowa ale masz super ze chce pic to paskudne mleko twoj maluszek

Gość anna noowa
tak naprawde to mleko w smaku nie jest takie zle, tylko zapach jest paskudny blee ale pije, rosnie i jest szczesliwy.

dziewczyny mleko jest paskudne ale nikt Wam nie powiedział, że żeby przestawić dziecko trzeba mieszać mleka? Mi to zajęło prawie 2 tyg. np. najpierw 3 miarki starego 1 nowego i jak zaakceptuje dalej, naprawdę działa. Glukoza na ten smrodek nic nie pomoże, próbuj mieszać jak mówię, dzidziuś na pewno "da się nabrać" i wypije. Ja już dwa razy musiałam zmieniać raz z nan na bebilon pepti a teraz z pepti na nutramigen, który naprawdę śmierdzi, ale teraz córcia pije go chętnie, pozdrawiam

Gość izia87
nutramigen podaje ie w ostatecznosci gdy wszystkie mleka zawodza ja ja jak musiałam brac antybiotyk,to musiałam odstawidz od piersi i podawałam nan hipoalergiczne,niestety jest go mało i starcza tylko na 3 dni a kosztuje w granicach 32 do 38 zł zalezy gdzie,mozna o recepte poprosić,a dlaczego nie karmisz piersia?najlepiej jak pediatra ci powie które mleko masz podawać

Gość izia87
a juz wiem czemu nie karmisz,to bidula:(

Gość izia87
mi lekarz odradził nutramigen bo to jest sama chemia,podobno i przepisał mi nan,jezeli to by nie podeszło to w tedy próbowalibysmy innego mleka a nutramigen na koncu fakt podobno jest skuteczny:)

moja coreczka tez musiala pic nutramigen, na poczatku tez musialam dosladzac glukoza, ale codziennie dodawalam jej ciut mniej i tak po jakis 2 tygodniach pila czysty nutramigen. Jak miala 2 latka to moglam jej wprowadzan zwykle mleko, to na poczatku tez jej nie smakowalo :-) Dobrze bedzie nie martw sie.