Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelssssssssssss

tabletki anty + niepanowana operacja = co robic dalej?? mega problem

Polecane posty

Gość pudelssssssssssss

co o tym mysliscie ? : biore tabletki syndi-35 w pon zwolnilo sie miejsce w szpitalu gdzie mialam miec wyjmowane sruby z nogi- mialam zlozone za ich pomoca udo, poinformowalam pania anastazjolog ze przyjmuje takie tabletki - nie moglam ich odstawic bo nie bylo kiedy a z tego co na opakowaniu piisza nalezy zrobic to 6 tyg wczesniej. jestem juz po operacji w domu mam tylko na 7 dni zastrzyki od robienia sie zatorów w zylach i moje pytanie brzmi : czy mam dalej brac tabletki jak by nigdy nic? i tydzien po zakonczonych zastrzykach bede zabezpiecona ? czy moze przestac je brac zrobic przerwe 7 dniowa i co dalej? wiem ze to pogmatwane ale nie wiem co robic? moze ktos z Pan mial podobny problem? prosze o pomoc

jesteś unieruchomiona więc powinnaś przestać brać. ale lepiej skonsultuj to ze swoim ginekologiem. zadzwoń po prostu.

Gość pudelssss
nie, nie jestem unieruchomiona na szczescie, musze sie tylko oszczedzac ale moge chodzic oczywiscie o kulach czy to coz zmienia?

wiesz co no nie wiem. Pewnie coś zmienia ale nie wiem czy na tyle, żeby zaprzestać brać tabletki lub dalej brać. Skonsultuj to z ginekologiem albo pokuśtykaj do rodzinnego :)

Gość pudelsss
poki co z domu nie dam rady wyjsc nigdzie bo cala noga jest pocieta wiec odpada, pomyslalam ze moze na kafeteri znajdzie sie ktoś miał podobny problem, a powiedz mi jeszcze ile opakowan tabsów mozna wziaśc pod rad? bo to polowa 3 bez robienia prerwy poniewaz wczesniej jak opakowanie mi sie konczylo to pod koniec pierwszego zachorowalam na zapalenie oskreli wiec musialam zgodnie z ulotka wziac drugie bez przerwy a pod koniec 2 zapomnialam jedej tabletki i nie wiedziałam co zrobic wiec zaczelam brac te 3 opakowanie ;/ chcialabym juz robic sobie ta przerwe na okres ale wlasnie wszytsko sie pomotalo teraz z tym szpitalem i dodatkowymi zastrzykami ze boje sie jak zrobie teraz prerwe a za 7 dni zaczne nowe opakowanie to nie bede zabezpieczona, do gina nie pojde bo nie dam rady, a zadzwonic tez nie bardzo poniewaz bylam u niego tylko raz wiec nie jestem stala pacjentka i moze nie zechce udzielic mi odp. na moj problem ;/ Przepraszam ze tak nagmatwałam ale utkwilam troche w czarnym punkcie :(