Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anita0000

hotel przyjazny dzieciom

Polecane posty

Czy znacie jakiś hotel w Wielkopolsce gdzie mogę przyjechać na weekend z małymi dziećmi i nikt na mnie nie spojrzy krzywym okiem?? bo juz mam dosc tych przykrych doswiadczen!

Gość ale jakich przykrych
doswiadczen masz dosc? Skoro w hotelu mozna przebywac z dzieckiem to w czym problem? Wystarczy tylko zadzonic badz poczytac na stornie hotelu

To nie jest tak różowo jak się wydaje. wiadomo ze oficjalnie mozna, ale te nieprzyjemne spojrzenia...to jest naprawde przykre

Gość ale jakich przykrych
ale kto na ciebie tak patrzy? chyba przesadzasz:D zreszta co cie obchodza spojrzenia innych?

Gość vnkjvnjcvx
Nie ma nic gorszego niż rozwrzeszczane bachory... płacę ciężkie pieniądze, żeby wypocząć, a to robactwo ZA DARMO skutecznie mi to uniemożliwia... na szczęście jeżdżę poza granice Polski :)

Gość karinaletta222
Ludzie, bez przesady! Rodziny z dziecmi tez maja prawo do usług hotelowych. Weź nie słuchaj tego Anita. Ja ostatnio byłam z rodziną w całkiem przyjemnym hotelu w Komornikach Wielkopolskich. Nazywał sie Green. Milo bylo wiec moze i Wam sie spodoba.

Dzięki KArinaletta. Kojarzę ten hotel, ale z dziecmi tam jeszcze nie byłam. Moze to jest dobry pomysl.

Ale jakie przykre doświadczenie? Chyba gdyby dzieci były grzeczne, to i krzywych spojrzeń by nie było. Tak sobie myślę.

Gość wiktoria59
Jak na moje, to hotelwloski.pl będzie odpowiedni :)