Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oł en a

ocencie co o tym myslicie

Polecane posty

Gość oł en a

szukam pracy skończyłam liceum i studium fotograficzne na razie robię zdjęcia znajomym na weselach i sesje w domowym studio wraz z moim mężem to nasze wspólne hobby a moja "praca", zalezy mi na pracy w moim mieście , ciężko z nią , finansowo dajemy sobie radę z mężem i jest ok , ale chce się rozwijać i mieć też na jakies przyjemności pieniążki , a weekendy zajmować się fotografią . Pracowałam na produkcjach ale to nie dla mnie 3 zmiany nocki ;/ i 1000 zł zarobku , chętnie podjęłabym prace w sklepie kosmetycznym , fotograficznym alb z ciuchami czy gdzieś w recepcji itp 1-2 zmiany , ale przechodze do sedna. Moja przyjaciółka która skończyla studium masażu co ją wg nie interesowało ale rodzice kazali skończyć jak już zaczęła , dostała przypadkowo staż w takim punkcie ksera ( ksero , płatności , bilety ) + zapisywanie w exelu ile kto dał kasy i ile wydała , wcześniej pracowała na hali w mięsie ;] i przez ten staż wzrosła jej ambicja , kończy jej się w kiwetniu i zaczyna szukać pracy w jakis firmach jako księgowa praca w biurze itp ofc mature zdawała dwa razy i z matematyki na 2 zdawała i wkurza mnie to że przez to że przypadkiem dostała ten staż który ma zaraz pod swoim blokiem i praktycznie wiećej tam na interneci siedzi niż cos robi i ona mi dzis dzowni że u mnie miescie szukaja kelnerki i ze ona zadzownila tam spytac sie a ja mowie a to ty tam chcesz a ona nie dla ciebie tam dzwoniłam .. i co wy na to ???

Gość byliSobieTacyCoUkradli
ale o co chodzi?

Gość oł en a
z jakiej racji ona mi szuka roboty ?? i to jako kelnerka a ona w wielkich firmach se szuka

nie denerwuj się, bardzo szybko zostanie oblana kubłem zimnej wody. Ludzie po studiach szukają jakiejś pracy żeby chociaż się zaczepić i nie znajdują a ona z ledwie zdaną maturą snuje plany o karierze:) myślę, że nic nie znajdzie już nie mówiąc o jakichś biurach..a jak będzie szukać ci pracy to podziękuj grzecznie i powiedz, że sama dasz sobie radę

raczej chce pokazać, że ona to już takich "prostackich" prac nie szuka bo teraz to będzie robić zawrotną karierę w biurze:D oj biedna, naiwna:)

Gość oł en a
mnie tylko wkurza to ze wyszło na to że ona czuje się lepsza ode mnie ? tylko że w szkolę to ledwo zdawała bo latała za facetami , a i fakt jest taki że jestem mądrzejsza a się nie wywyższam i nie szukam czegoś poza moje wykształcenie i siły , ale kelnerka w prównaniu z tym co ona szuka to nie jest zbyt dobra praca , nie mam nic do kelnerek ale ja bym się źle czuła w tej pracy , może jestem wybredna ale po tych produkcjach taka się stałam że nie wezne już pierwszej lepszej oferty z pracy wiem że ciężko :( tym bardziej w moim małym mieście ..

Gość oł en a
tak tylko w biurze w wielkiej firmie to jest sporo odpowiedzialnych rzeczy do zrobienia a nie ksero i wpisanie pare rzeczy na komputerze

ołena ona nigdy takiej pracy nie dostanie. W tym kierunku też trzeba mieć odpowiednie wykształcenie i przede wszystkim doświadczenie, ale nie w obsługiwaniu ksero:-O więc żyj sobie własnym życiem a nią się nie przejmuj

Gość łobuss
są tacy ludzie. nic niezrobisz z tym, chyba ze zmienisz koleżanke. Poznałaś ją poprostu... Żałujesz że ją poznałaś?????

Gość oł en a
eh dzięki :( tylko wiesz czasem tak jest że głupi ma szczęście nawet ten staż przypadkiem dostała bo była tam wydrukować cv a 700 zł i praca pod nosem za siedzenie na necie to lepsze to niż nic, teraz to jak się ma znajomości to wszystko można gorzej ich nie mieć dzięki jeszcze raz fajnie jest sie wygadać :)

Gość oł en a
znam ją z od 1 klasy podstawówki a mam 24 lata w tym roku także ta przyjaźń jest najdłuższa w moim życiu z jedną roczną przerwą , nie chce jej zrywać ale czasem to jest taka niby przyjaźń kobiety z kobietą zazdrość zawsze będzie

Gość łobuss
różne pobudki ludźmi kierują, trafilo jej sie, tobie tez sie trafi, myśl o tym czego chcesz a nie czego niechcesz.