Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia89es

czy możliwa jest ciąża ? POMOCY

Polecane posty

Obawiam się niechcianej ciąży. Biorę tabletki yasmine już 2 opakowanie. Zacznę od początku w styczniu zaczęłam brać tabletki w pierwszym tyg zapomniałam jednej tabletki ale przyjęłam ją po 13h... W styczniu nie miałam żadnych kontaktów ze swoim partnerem. Normalnie w trakcie 7dniowej przerwy dostałam okres w dniu 4.02. W poniedziałek skończyłam drugie opakowanie tylko, że w lutym miałam kontakty ze swoim partnerem 7 i 8.02 , 19.02 , 25.02. Teraz jest 2dnień 7dniowej przerwy jednak nie czuję się tak jakbym miała dostać okres. 11.02 miałam kontakt z alkoholem jednak nie wymiotowałam. Żadnej tabletki nie zwróciłam, nie zapomniałam, brałam je o równej porze, i nie brałam żadnych leków (jedynie ibuprom zatoki) nie chorowałam ... Czy możliwe jest żebym była w ciąży mimo stosowania się do ulotki ? Stosunek ja można się domyślić był do końca .... Proszę o szybką odpowiedź.

Gość jajajaj78
http://chomikuj.pl/?page=359908 wejdz zaloguj sie i kliknij w baner po lewej program partnerski, i zarabiaj!:) malo kto wie ze na tej stronce mozna zarabiac:)