Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśporandce.....

Dziś miałam kolejną randkę z Internetu. Koszmar !!!!!

Polecane posty

Gość dziśporandce.....

Przekonuje sie ,ze ludzie mają niepokolei w glowie. Umowilam sie z facetem , poznalismy sie najpierw na gg ,telefon ,standard . Bylismy w kawiarni , to ze byl ubrany niechlujnie ,brudne buty moge przezyc. Ale wlosy nieumyte :O brud za paznokciami , byl zupelnie inny niz przez neta. Gburowaty , typowy plejboj . Po spotkaniu zadzwonil czy dotarlam do domu i jak podroz bla bla i czy sie jeszcze spotkamy , powiedzialam szczerze ,ze nie ma sensu tego ciagnąc ,zeby sie nie gniewwał i ze zycze mu powodzenia.... Zostałam wyzwana od grubych świń ( jestem szczupla) ,dziwek ( nigdy prostytytką nie bylam i nie mam zamiaru ) ,szmat ,gowien , ze za kogo ja się uwazam ? :O dalej nie wiem bo sie rozlaczyłam :(

Gość jajajekokodzambo
standard:D faceci nie potrafia przyjmowac porazek na klate:D tez mialam kiedys takie bucyfona ktory w momencuie kiedy zorientowal sei ze go nie chce wyzywał itp:D:D ogolnie pokazali ze maja kompleksy i zero klasy:D

Gość autorko mam pytanie
przeciez typ playboy bardzo dba o swoja higiene wiec brudne pazury i wlosy to u takiego nie dopuszczalne .czy jest jeszcze jakas inna odmiana playboya???

Gość blubbel8
buhaha :D to norma, wiekszosc facetów nie umie przegrywac ,dla nich to nie do pomyslania ,ze kobieta moze powiedziec NIE Nie chcesz sie z nim spotykac? Jestes brzydką szmatą :D

Gość blubbel8
moze mial na glowie za duzo zelu :classic_cool: brudne paznokcie ma wielu ,racze przyjrzec sie w autobusie np fu

Gość byliSobieTacyCoUkradli
Faceci z neta to porażka, dziwię się jeszcze dziewczynom, że się z nimi spotykają:-O

Gość byliSobieTacyCoUkradli
i znowu potwierdza się teoria że facet może wymagać modelki a dziewczyna nic nie może wymagać bo inaczej ma poprzewracane w głowie i co ona sobie wyobraża, a jak jeszcze nie daj Boże odmówi jakiemuś brudasowi to jest dziwką i nie wiadomo czym jeszcze.

Gość IMO13688
byliSobieTacyCoUkradli - z jakiej części ciała taką teorie wyciągnełaś? Proszę powiedz mi.

Gość don kiczott
takie rzeczy nie tylko przez neta :) zapoznałam na jakiejś imprezie chłopaka, później spotkałam go jeszcze raz, jako, że nie chciałam z nim pójść do łóżka dostałam podobny opiernicz :)

Gość dziśporandce.....
Chciałam ale się nie zgodził

Gość coś ci napisze
no cóż...nowe pokolenia to produkcja debili w wiekszosci.Kobiety tez święte nie są,ale przy odmowie kobiecie,jest ona mniej agresywna.Za to bardziej zawzieta i prawie nigdy nie ponawia tematu a faceci jednak czesto.Porazki malo kto teraz umie znosic.Faceci w standardzie nie radza sobie z emocjami i uczuciami a wiec i porazkami za to kobiety wałkują bez końca albo zostają same lub z kimś na załatanie strachu przed samotnoscią i porażką

Gość .offerma
"jako, że nie chciałam z nim pójść do łóżka dostałam podobny opiernicz" to po co zawracałaś człowiekowi głowę jak nie chciałaś z nim iść do łóżka?

Gość brudny pazur
kurna czy wy wiecie co piszecie nie kazdy pracuje za biurkiem i nie kazdy nosi szczotke do paznokci w autobusie wystarczy sie dotknac czego kolwiek i lapy sie lepia oceniajcie z charakteru a nie z paznokcij hydraulik i jakos sobie radze z czesto brudnymi paznokciami

kurna skad wy ich bierzecie.. ja sie spotkałam z facetem..na zdjeciu nieciekawy, ale jak sie okazało kiedys juz sie gdzies widzieliśmy wiec wiedziałamz e na zywo przystojny;0 ja sie ładnie wystroiłam..on tez;) ładny szary płaszcz , pozadne dzinsy, jakiś luzny sweter..super.. rozmowa była miła ... motyli nie było..ale oboje sie sobie spodobaliśmy i jest szansa na drugie spotkanie

Gość .offerma
w sumie masz rację ale prawda jest też taka że chociaż na randkę to te pazury mógłby sobie jednak koleś wyczyścić.

Gość 87987yui8
dla mnie to jest desperacja chodznie na takie randki.... czułabym sie strasznie niezręcznie, i nie za bezpieczne to takie umawianie sie z obcym.

Gość nie można się od razu zrażać
i wrzucać wszystkich do jednego wora. Również miałam konto na popularnym portalu randkowym. Byłam na wielu nieudanych spotkaniach, ale poznałam też trochę "normalnych" ludzi oraz miłość mojego życia :) Teraz mieszkamy razem i jesteśmy zaręczeni ... jestem naprawdę szczęśliwa :)

Gość logitecgce
Faith Hope Glory będzie czekał do konca życia bo szybko Ci wiek ucieka 26 lat:P

Gość logitecgce
będziesz czekał cały czas?? a jak Ci nie uda to co ?? pojdziesz na dziwki ??

Gość IMO13690
abrakebabra "(...)motyli nie było(...)" O kurwa! Pierwsze spotkanie, a ta motyli chce! I czego jeszcze? Może tak intensywnej CHEMII, aż okoliczne robaki i drobne zwierzęta trupem popadają z myłości?

Gość 0101
"I czego jeszcze? Może tak intensywnej CHEMII, aż okoliczne robaki i drobne zwierzęta trupem popadają z myłości?" I to pisze ktoś, kto połowie postów na kafe proponuje oglądanie piersi ich autorek tudziez inne czynności seksualne :)

Gość logitecgce
zobaczymy!!!!!!!!!!!!!

Zastanawiam się czy nie załozyć profilu i dać nieswoje zdjęcia Wtedy dziewczyna by się ze mną umówiła a przeciez nie ucieknie z miejsca jak zobaczy ze nie jestem tym ze zdjęcia

Gość logitecgce
a brzydki jesteś mocno ??

Na 100% za półtora roku będę miał dziewczynę Może za 2 miesiące się coś wydarzy może za w to lato na pewno jdnak w lato 2012 będę miał już dziewczynę