Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśporandce.....

Dziś miałam kolejną randkę z Internetu. Koszmar !!!!!

Polecane posty

Gość IMO13690
0101. Niech to szlag jasny strzeli. A miałem cichą nadzieję, że zasnełaś i już nie wstałaś. :(

Gość 0101
"0101. Niech to szlag jasny strzeli. A miałem cichą nadzieję, że zasnełaś i już nie wstałaś. " hahaha :D Miło, ze teśkniłeś (bo to wtedy mysłi się o kimś podczas jego nieobecności) A tak w ogóle właśnie o takiej śmierci za lat kilkadziesiąt marzę, wiec chyaba wypada podziękować :)

Gość logitecgce
jak nie wiesz?? tak czy nie ??

Gość logitecgce
jesteś zarośnięty?? jeśli tak to się nie dziwię że kobitki nie chcą z Tobą spotkać

Gość IMO13690
Akurat Faith urodą nie grzeszy. Sorry:P

Gość IMO13690
George jest sławny i obrzydliwie bogady, kretonie.

Gość o m g !
a ja jestem ładna i kiedyś dla eksperymentu dałam na portalu fote jakiejś grubszej przeciętnej ( nie smoczycy) kobiety ,oj ...nikt nie napisał :(

Gość fbbtrb
Faith Hope Glory Zastanawiam się czy nie załozyć profilu i dać nieswoje zdjęcia Wtedy dziewczyna by się ze mną umówiła a przeciez nie ucieknie z miejsca jak zobaczy ze nie jestem tym ze zdjęcia ja bym wstala i wyszla nikt nie lubi klamcow i oszustow!!

Gość logitecgce
bo też byłem na sympatii i byłem trochę zarośniety i też nikt nie chciała ze mną napisac więc zostawiłem troche zarost i zaraz do mnie odezwały się i teraz w niedzielę mam 3 spotkanie i jestem prawie od miesiąca

Gość logitecgce
tak ale nie wszystkie kolego

Gość logitecgce
a ja mam spotkanie ponad 200km do niej do Łodzi i co ??

Gość logitecgce
dobra idę spać bo dupa mi boli od fotela

Gość .offerma
" i byłem trochę zarośniety i też nikt nie chciała ze mną napisac więc zostawiłem troche zarost i zaraz do mnie odezwały się" nie rozumiem tej historii.

Gość georgusa
miałam randke z , słuchajcie - czekał na mnie na przystkanku autobusowym z piwem -był w brodnych butach -dzinsu z przed 10l, jane , grube, dzwony -smierdział , przepiciem -lubieszny usmiech na moj widok:) -zaciagnał do knajpy oblesnej, pytał czy cos pije:) -wziełam browara, chwalił zebym wzieła okocim, bo mozniejsze jest:) -zeby tez pozostawiały duuuzo do zyczenia -gadaka o niczym, pracował na budowie -przechwalki o tym jka pobił kogos z kolega:) -szybko wypiłam i do domu -w autobusie , kolezanka napisała smsa, jak randka it-nicechcacy napisał d niego yego smsa zamiast do kolezanki:( -wyzwal od głupich szmat, kazał zwrociz za piwo 8.5o

Gość .offerma czego nie rozumiesz ?
umiesz chociaż czytać ze zrozumieniem ?

Gość Lux deLux
noo jak to ze zarosniety z dluuga broda wlosy pewnie tez, zgolil na 2-dniowy zarost i byl macho ;D

Gość IMO13690
@georgusa "miałam randke z , słuchajcie - czekał na mnie na przystkanku autobusowym z piwem -był w brodnych butach -dzinsu z przed 10l, jane , grube, dzwony -smierdział , przepiciem -lubieszny usmiech na moj widok -zaciagnał do knajpy oblesnej, pytał czy cos pije -wziełam browara, chwalił zebym wzieła okocim, bo mozniejsze jest -zeby tez pozostawiały duuuzo do zyczenia -gadaka o niczym, pracował na budowie -przechwalki o tym jka pobił kogos z kolega -szybko wypiłam i do domu -w autobusie , kolezanka napisała smsa, jak randka it-nicechcacy napisał d niego yego smsa zamiast do kolezanki -wyzwal od głupich szmat, kazał zwrociz za piwo 8.5o" Faith, przeczytaj to sobie i powiedz mi jak się czujesz wiedząc, że taka prędzej wybierze menela niż Ciebie.

Gość IMO13690
Ze zdrowym mózgiem? To nie będziecie do siebie pasować.