Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiejaca zza chodu

4 rok nie mam pracy...2 kierunki stodiow i nic w tej pojebanej polsce!ZERO!

Polecane posty

Gość Wiejaca zza chodu

Witam, skonczylam socjolohie i kulturoznastwo- prawie najlepsza na roku. Skladam CV do ministerstw, instytotow badania rynku i opinii, do wszelkiego odzaju instytucji zarzadzajacych i...NIC! Nie rozumiem tego. Skonczylam 2 kierunki, znam angielski a wszedzie kaza mi miec doswiadczenie KTOREGO NIE MAM bo nie pojde za psi grosz na staz. Wyjezdzam!

Gość ja mam konto na fejsie ale
i taka ortografie masz jak wyzej??? hahahahahah to nic dziwnego, ze cie nigdzie nie chca :P

Gość bosssze widzisz i nie grzmisz
socjoloHIE i kulturoznastwo BUAHAHAHAHAHAHA piekna ortografia

Gość 343242
jacys zakompleksieni sie znależli że literówki nie widzieli....

Gość trelemorele takiego wała
no to szerokiej drogi ci życzę nie zdziw się tylko jak ci przyjdzie harować ciężko i żyć ze szczurami i karaluchami coby uzbierać tych pieniędzy

kulturoznaswto --- to nie wyglada na literówke tylko brak wykształcenia w zakresie języka polskiego ot co

a po za tym to chyba jakos cienko szukasz . Ja znam angielski , skończylam studia w zawodzie który wogole jest nieopłacalny i mam pracę , jakaś ofiara losu jestes

Gość ok ma byc
kulturoznawstwo :)

Gość liczba pi
no to troche słabe te kierunki, jezyk tylko jeden znasz?

Gość trelemorele takiego wała
aAe w sumie to nie dziwię ci się że masz ochotę wyjechać, nie ty jedna. Tyle że wielu ludzi wykształconych jak wyjeżdża za granice, to po prostu kończy jako pomagier w kuchni albo cieć. Pensje są większe ale wydatki też dlatego wielu wynajmuje sobie lokum w podrzędnej dzielnicy żeby coś więcej naskładać z tych ciężko zarobionych pieniędzy. No ale może akurat w twoim przypadku będzie super i w ogóle, czego ci życzę.

Gość Wiejaca zza chodu
Zazdroscicie mi wy despanskie dziwki i tyle. Ta wyzej to pewnie musiala dac tylka aby dostac prace

Gość wroclovianka
gdybyś skończył dobrą zawodówkę lub technikum, to pracę znalazłbyś wszędzie :)

Gość dziaddek
4 lata bez pracy dobra jestes hahahah

Gość wroclovianka
sorry gdybyś skończyła* ;)

Gość no sory ale dla mnie to ty
zadnego wyksztalcenia nie masz nedza i rozpacz czego ty oczekiwalas po takich gownianych studiach

Gość no sory ale dla mnie to ty
kaza mi miec doswiadczenie KTOREGO NIE MAM bo nie pojde za psi grosz na staz a spinkalaj jak najdalej gowniane wyksztalcenie nic nie umie i wymagania kazdy swoje musi odrobic ja tez z mgr prawa pracowalam przez 2 lata za najnizsza krajowa i przezylam

Gość robisz duży błąd
po takim stażu za psie pieniądze można się całkiem nieźle zaczepić. Moje znajome po stażach zostały w tych instytucjach., a teraz piastują wysokie stanowiska, i mają szanse na dalszy rozwój. Zaczynały od samego dołu, a teraz kariery, że hej. Tyle że nie po takich gównianych kierunkach.

Gość tragiea z tobą kobieto
Nie uwierze w to ze przez 4 lata nie dostalas pracy. Za gorsze nie pojdziesz a za darmo siedzisz juz 4 lata ? Na pewno jestes juz kolo 30, kobieto wez sie za cokolwiek nikt cie nie przyjmie bez doswiadczenia nawet w sklepie ... Zacznij sie piąc w górę zacznij od czegokolwiek,

Gość sallik
bosssze widzisz i nie grzmisz w ogóle się pisze, innych poprawiasz, a sama robisz podstawowe błędy, czepiając się o zwykłą literówkę.. :O