Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewska rozpusta

wogole o siebie nie dbam :|

Polecane posty

Gość królewska rozpusta

jestem ładna ale nie wykorzystuje tego, nie chce mi sie. Na ogół pamietam o kremie z filtrem na codzień, maseczka i peeling raz w tygodniu. Ale upiekszanie siebie to tragedia. Do szkoły wiaze wlosy w jakiś zdechły kucyk albo rozwalony kok, lekko pudruje twarz, tusz na rzesy, troche kredki... i to wszystko. :O mam na wlosach spore odrosty, do tego nie gole nóg... z lenistwa. Cipke tez mam zarosnieta :O czasem czuje, ze wygladam jak smiec :O

Gość królewska rozpusta
up

Gość do nade mna
Na ogół pamietam o kremie z filtrem na codzień, maseczka i peeling raz w tygodniu. Ale upiekszanie siebie to tragedia. Do szkoły wiaze wlosy w jakiś zdechły kucyk albo rozwalony kok, lekko pudruje twarz , tusz na rzesy, troche kredki... i to wszystko. ja od jakiegos czasu nawet tego nie robie, wiec jednak ciut o siebie dbasz chociaz akurat nogi mam ogolone, ale ostatnio musialam to zrobic...

Gość wroclovianka
co chcesz usłyszeć? po co podnosisz temat, skoro nikogo nie interesuje to jak się zapuszczasz...

A ja dbam bardzo a i tak czasem jak na siebie patrze to chcę mi si e płakać. Strach pomyśleć jakbym wyglądała gdybym sobie odpuściła :)

Gość królewska rozpusta
w weekend mam troche czasu to zamiast ogarnac siebie to caly dzien sie obijam :O zle mi z tym. chodz co weekend powtarzam sobie ze zadbam o siebie ale tak na prawde nic nie robie. zaden chlopak sie za mna nawet nie obejrzy :(

Gość 343242
tez tak mam, ale robie to celowo. Dbanie kojarzy mi sie z pustostanem umysłowym. Mam ciekawsze zajęcia, a jak miałabym si epindrzyc to zajełoby mi za duzo czasu

Gość królewska rozpusta
kurde jak dobrze wygladam to jestem pewna siebie i moge wiecej, jestem bardziej aktywna. A jak wyjde z domu taka szara, niezadbana to az nieraz chce sie pod ziemie zapasc, nienawidze jak ludzie sie gapoa na mnie :O

Gość nie jest z toba tak zle bo ja
czasami... wygladam gorzej od ciebie tez nie zawsze gole nogi ani cipke :P nie robie maseczek na twarz , ale za to robie peeling nie jest z toba tak zle kucyk czy rozwalony kok czasami lepiej wyglada nizeli ucackana fryzura :)

To czym się chwalisz ? :O raczej to zmien bo sama widzisz ,że nie dbając o siebie wygladasz gorzej

Gość 343242
chyba masz jakieś spore problemy z psychika jak myślisz że ludzie sie na ciebie gapią...

Gość królewska rozpusta
w moim przypadku taka fryzura nie jest ladna... mam pojebane wlosy, mnostwo krotkich wloskow wyrastajacych mi z glowy (bo kiedys mi masowo wypadaly, teraz odrastaja) wyglada tragicznie :O do tego cholerne odrosty i blada morda

zreszta rób jak chcesz Twoje zycie ,ale ja osobiscie uważam ,że nie golenie nóg itd jest obrzydliwe dość ... Ale skoro o siebie nie dbasz to tak naprawde Ci chyba nie zalezy na dobrym wygladzie

Gość 343242
Do szkoły wiaze wlosy w jakiś zdechły kucyk albo rozwalony kok, lekko pudruje twarz, tusz na rzesy, troche kredki... i to wszystko. sory, nie doczytałam.... O matko, za moich czasów było nie do pomyslenia przychodzic umalowanym do szkoły. Może gapią sie że gówniara, a robi sie na starą dupę? Do nauki się weż lepiej.dziecko.

a jak Ci to przeszkadza to to zmień.. w zyciu trzeba pokonywać lenistwo tak już jest

Gość królewska rozpusta
343242 chyba masz jakieś spore problemy z psychika jak myślisz że ludzie sie na ciebie gapią... no tak nie widze tu nic psychicznego :O jak ide np. na przystanek pks to ludzie sie gapia na mnie(wiekszosc znajomych) i watpie by mowili cos pozytywnego na moj temat.

343242- a ja całe liceum się malowałam i jakoś chodziłam do dobrego liceum ,poszłam na dobre studia ;)

to chyba juz jakas deprecha , nie dbasz o siebie bo ci sie nie chce jednoczesnie wychodząc z domu źle sie czujesz jak jestes taka niezadbana

Gość królewska rozpusta
nie jestem dzieckiem :O mam 19 lat

może sie gapią ja jestes bardzo zaniedbana bo zaniedbana jest czesto postrzegana jako brzydka.. także nie wiem o co ta cała dyskusja jak Ci zależy na wyglądzie to nie powinno być dla Ciebie problemem dbanie o siebie

Gość 343242
na mnie sie wszyscy nie gapia, a nie umalowałam sie nigdy w zyciu.... No tyle że nie mam ohydnych odrostów...

Gość ejjjjjjjjjjjw
ale czego ty jeszcze chcesz? co uważasz za dbanie o siebie? używanie tony kosmetyków tak naprawdę niszczy cere... gmeranie przy wlosach suszarka, lokówka i prostownica.. ja kiedyś uzywalam calej serii kosemtykow.. miałam ich tone i masakryczny stan cery. moja kolezanka zawsze miala cere jak niemowle i sie jej zapytalam jak ona to robi, a ona mi odparla, ze nie uzywa kosmetykow! zaczelam robić tak samo. uzywam tylko żelu do mysia twarzy, kremu dla dzieci, tuszu do rzęs i mam tak ladna cere jakiej nigdy nie mialam. kosmetyki niszczą urodę! są często za ostre...

Gość królewska rozpusta
bo kiedys dbalam o siebie, codziennie ladna fryzura, makijaz tez niczego sobie (nie jakas tapeta, ale staranny makijaz) i zauwazylam ze wtedy mialam wiecej adoratorowa teraz? null.

Gość 343242
Obiektywnie- nie wiem jak musiałabys wyglądać zeby sie gapili. W sporych miastach naprawdę mało co kogo dziwi i chyba nawet w stroju pszczółki Maji jak sie wyjdzie, mało kto sie obejrzy. Za zulami na ulicy nikt sie nawet nie ogląda.

Gość misia-a
skad ja to znam.. mi tez sie nie chce, do szkoly wstaje piec minut przed lekcja, myje twarz, zeby i wychodze. malowac mi sie nie chce ani tym bardziej stroic zawsze jakas bluza i spodnie zaden chlopak nawet na mnie nie spojrzy aja wiem ze to moja wina a mimo to nic z tym nie robie. mam 17 lat.