Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jullllaaa

żyje calkiem sama izoluje sie od wszystkich

Polecane posty

Gość jullllaaa

mezczyzna nie ufam wiel razy mnie skrzywdzili.Kolezanki są zawistne tylko rywalizują i porownują się zerwałam kontakt z kazdą. sama chodze jesc do restauracji...sama chodze na zakupy..sama wyjezdzam odpoczac zagranice,sama uprawiam sport(jezdze konno)czasem sama pojde na film do kina..Wszystko..calkiem sama

Gość jullllaaa
io

Gość jullllaaa
chce o tym pogadac...

Gość dzisiaj tez mam taki dzień...
Zosia samosia :P ja tak samo

Gość jullllaaa
chcialabym ale jednoczesnie nikomu nie ufam na tyle by pozwolic mu wejsc do swojego zycia.nie umiem chodzic na kompromisy...kolezanki ciagaly mnie po sklepach albo knajpach ktorych nie lubilam musialam czasami chodzic na ugody.wkurza mnie ze rodzina mnie ma za dziwaczke.czasem marze o bratniej duszy ale zaraz potem przypominam sobie ze taka nie istnieje..nie ma osoby ktora lubiala by to co ja i robila to co ja..nie ma osoby ktora pokocham tak bardzo jak siebie

Gość coś ci napisze
sedno w tym,ze samotnosc z wyboru to nie to samo co z przymusu a ty jestes z przymusu.Raz-bo skrzywdzona,dwa-bo zbyt egocentryczna

wiesz co, jestem taki sam, nie potrzebuję znajomych, chociaż mi nie przeszkadzają. a to że ktoś chce mnie oceniać, to mam to w dupie, lubię siebie i to mi wystarczy, z wiekiem człowiek przyzwyczaja się do tego

Gość no a powiedz
ile masz lat?????

Gość jullllaaa
25

Gość Mniamnia
a skąd jesteś?

Gość m22222222222222222222222222222
Ja nie mam problemu z pójsciem na kompromis, ale nie przebywam z kims, kto nie jest do mnie podobny, zanudzam się :) po prostu. A taki egzemplarz jak ja to trudno znaleźć :DDD Dobrze, że mam dużo zajęć, ale to i tak ie drugi człowiek, Twoja połóweczka, szkoda.

Gość Gogola_Bordelllo
Ja też powoli przestaję się angażować w jakiekolwiek znajomości, tylko moi przyjaciele się liczą, nikt więcej. Ale i tak uważam, że liczyć należy tylko na siebie. Ludzie prędzej czy później cię rozczarują...

Gość anoooo
Powiem tak owszem w pewnym wieku zaczyna się coraz bardziej dostrzegać złudę i blichtr w relacjach międzyludzkich, najczęściej są to płytkie relacje...ale człowiek też potrzebuje jakiś relacji, potrzebuje czasem posłuchać głupot, choćby po to żeby poczuć bardziej swoja odrębność ;)...na pewno są ludzie podobni do Ciebie i jednak warto takich ludzi szukać i z nimi utrzymywać kontakty, bo taka totalna samotność, to też bywa destrukcyjna...

Gość ula789
chyba musisz isc na terapiie bo izlolowanie sie pogłebia twoje problemy !