Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adryson78

Co mam robić ???

Polecane posty

Gość Adryson78

Jakiś czas temu poznałem w fajną dziewczynę w moim wieku, a najgorsze jest to, że się w niej zakochałem, niestety bez wzajemności. Kiedyś wyznałem jej miłość, a ona mi odpowiedziała, że NIE może bo ma kogoś. Wiem, że jest nieszczęśliwa w tym związku(nawet nie wie że mamy wspólnych znajomych) . Ona leci na niego, a on ją zlewa ..... Zawsze gdy rozmawiamy ze sobą, patrzymy sobie w oczy, cały czas się uśmiechamy do siebie. A najgorsze jest to, że jestem nieśmiały i to, że mam trochę ciałka ..... Pomóżcie mi proszę, bo ja już psychcznie nie wyrabiam.

Gość hcwd
lepiej o niej zapomnij bo nie masz najmniejszych szans na nią. powtarzam: nie masz najmniejszych szans.

Gość ja cii powiem tak
Im bardziej będziesz "nachalny", tym bardziej się ona zniechęci. Przyjdzie sama, jeśli poczuje coś, gwarantuję.

Gość Adryson78
ja nigdy nie jestem nachalny, to ona zawsze zaczyna rozmowę

Gość hcwd
bo potrzebuje takiego "misia" do wyzalenia sie, ktory ja pocieszy i pozaluje jej, a jednoczesnie nie pociaga jej i bezpiecznie z nim sie zadawac - bo nic z tego nie wyniknie.

Gość tylko wiara czyni cuda
no to czeka cie odchudzanko,a jak jestes nie smiały to wypij cos przed rozmowa z nia

Gość ewa234
nic nie rób, czekaj