Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszę praceee

zna się ktoś dobrze na programie Microsoft office Word?

Polecane posty

Gość piszę praceee

piszę pracę magisterską i mam problem z przenoszeniem tekstu, a mianowicie chce skleić wszystkie rozdziały razem, tylko jak jeden rozdział kopiuję do 2 to się zmienia rozmiar czcionki, styl i i wszystkie ustawienia, że się połapać nie mogę. Da sie coś zrobić żeby nic się nie zmienał ten tekst?. ktoś mi mówił ze jest taka funkcja ale nie wiem o co chodzi. może ktoś pomóc mi?

Gość koralik1323
jest gdzieś taka funkcja, ale też się na tym nie znam. ja miałam taki problem że jak otwierałam na innym komputerze jakąś pracę to też się wszystko przestawiało

Gość _jemioszka_
w tym programie jak każdym jest takie okienko POMOC, wpisz hasło i szukaj tam pomocy

Gość zielonooka meduza ...
może spróbj użyć malarza formatów po wklejeniu tekstu wracasz do tekstu z którego kopiowałaś i zaznaczasz go całego, potem u góry w pasku narzędziowym wybiersz (klikasz) malarz formatów potem zjeżdzasz na dół do tego skopiowanego i klikasz kursorem na początku pierwszego akapitu tego tekstu powinien ujednolić czcionkę wcięcia punktory i inne rzeczy

kopiujesz normalnie tekst, ale jak go wklejasz wybierasz opcję "wklej specjalne" (zamiast zwykłego polecenia wklej) - pojawi się okienko w którym wybierasz "tekst niesformatowany"

Gość piszę praceee
dzięki za pomoc;) będe próbować wszystkiego;)