Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boska Kinga

WRÓŻBITA MACIEJ

Polecane posty

Gość Boska Kinga
a no, ano hehe a ty to chyba niedorozwinieta/ty jestes że nie rozumiesz tego co czytasz. nie interesuje mnie co myslisz o macieju ani o nas znajdz sobie temat w ktorym bedziesz sie chciala/chcial wypowiedziec i nie zasmiecaj mi tematu

Gość France paux
Mnie wywróżył znalezienie pracy. Tzn kiedyś dzwoniłem do Macieja (w pon wieczorem) to mi przepowiedział, ze już w tym tym tygodniu bedę pracował (od roku szukałem roboty) i rzeczywiście, w środe dostałem telefon z zaproszeniem na rozmowe kwalifikacyjną, a w czwartek już podpisywałem umowę. Oczywiście, może to był przypadkowy zbieg okoliczności, ale faktem, sprawdziło się co mi wyczytał z kart.

Gość Boska Kinga
dziękuje za odpowiedz

Gość maCIEJ !!!!!!!!
mnie maciej przepowiedział całą prawde !!! to rewelacyjny wróżbita ,wczoraj do niego dzwoniłem ,powiedział dość enimatycznie ..." jutro w internecie spotkasz się ze zbiorowym zjawiskiem głupoty ,przerazi Cię to i będziesz zmuszony podzielić się tym odkryciem z ogółem "

Gość nie jestem podstawiona, a
i gdzie ja krytykuje produkt czyli Maćka? Jak zwykle czytanie wybiórcze pochopne opinie:D Inteligencją to ty nie grzeszysz

Gość nie jestem podstawiona, a
kafe nawala i posty i sie zdublowały. Taka któraś czy któryś mądry i posądza mnie o kilka nicków a głupiego ip nie umie sprawdzić?:D Śmiech normalnie dziecko, bo jak chcesz się bawić w detektywa z tvnu to najpierw miej podstawy, a nie tylko czarne myśli w pustej głowie:D Nie założyłam tematu i jeśli chcesz to sprawdzić to rusz pustym łbie i poszukaj w google takiego zgrabnego programiku do sprawdzania ip zapewniam, że to forum jest tak proste, że sie da. Ale pewnie tak tępa jesteś, że nawet nie rozumiesz co pisze:D

Gość zapytam z ciekawości
A jak można poznac IP użytkowników kafeterii nie mając dostępu do logów serwera ?

Gość Boska Kinga
up

Gość Boska Kinga
up

Gość Boska Kinga
jest może teraz na kafe ktoś jeszcze kto do niego dzwonił? sprawdziło się?

Gość a wiecie ze bendziecie
musieli zapłacić za to cenę bo grzech nie jest za darmo

Gość Boska Kinga
jestem nie wierząca wiec grzechem mnie nie przestraszysz

Gość Boska Kinga
up

Gość Elenita34
podbijam może jednak ktoś jeszcze dzwonił?

jak go widze to mnie trzęsie on by się na akwizytora nadawał cwaniaczek taki..A ten temat to już z któryś raz z rzędu widzę chyba tylko po to żeby mu popularność podnieść.

Gość Boska Kinga
mnie interesują tylko prawdziwe informacje od osob które do niego dzwoniły nie chce mu robić reklamy jezeli komuś sie nie sprawdzilo tez moze to napisac

Gość Boska Kinga
up

Gość ueriesame
Co wy pierdolicie? :O zmówiliście sie wszyscy czy nasłał was ktoś? :O przecież Wróżbita Maciej mówi ogólnikowo i bzdury wkręca i nie tylko ja to wiem, a jak ktoś chce mu powiedzieć że sie myli itp. to odrazu połączenie rozłączają i do głosu nikomu nie da dojść nawet :O trzepią kase na naiwnych ludziach i tyle a Maciej to gej, co napewno większość INTELIGENTNIEJSZYCH ludzi zauważyła. tu jest na parodia na faktach, jak ktoś chce sie pośmiać to prosze :D http://www.youtube.com/watch?v=2Hz6NYPgV5o http://www.youtube.com/watch?v=437X3XIrhHs

Gość Boska Kinga
ja nie pytam o to jaki on jest tylko czy potrafi przepowiedzieć przyszłość. Jego orientacja nie ma tu nic do rzeczy

Gość Boska Kinga
up

Gość ueriesame
Boska Kinga- przecież napisałem też że nie umie wróżyć, nie zajarzyłaś? :O ty kingusia jakaś niedorozwinięta jesteś

Gość Boska Kinga
a dzwoniłaś do niego?

Gość ueriesame
jak już to niedzwoniłeś, bo jestem facetem :O nie niedzwoniłem bo jestem bardziej inteligenty niż ty ale moi znajomi dzwonili :O

Gość Boska Kinga
i co powiedział im nie prawdę? o co go pytali?

Gość Boska Kinga
a poza tym to nie rozumiem dlaczego podwazasz moja inteligencje ja do Macieja nie dzwoniłam po prostu ciekawi mnie czy ludziom rzeczywiscie sie sprawdza dlatego zalozylam ten temat no i jak do tej pory nikt mi nie napisałl ze sie nie sprawdzilo

Gość ueriesame
przecież kurwa pisze że nieprawda gada :O blondynką jesteś? że jesteś taką idiotką?

Gość ueriesame
z tego co widze to go bronisz :O

Gość Boska Kinga
to ty jakis pojebany jestes nie rozumiesz tego co czytasz? powtorze bo widze ze opozniony mocno jestes 1 ja do niego nie dzwoniłam 2 interesuja mnie tylko wiadomosci od osob które faktycznie do niego dzwoniły 3 zamknij juz morde bo mam dosyc tych bezsensownych obelg. ja nikogo nie namawiam do dzwonienia ani do jakiegos wielbienia macieja tyle

Gość ueriesame
a czy ja coś mówie że cie namawiam? :O 12 lat masz chyba. spierdalaj i nara pustaku

Gość Boska Kinga
twoja ostatnia wypowiedz byla totalnie bezsensowna - żal mi ciebie