Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrawkowa

Moj facet robi mnie w ch*uj*a?

Polecane posty

Gość potrawkowa

był u mnie moj facet przed chwilka pojechal jestesmy razem 1,5 roku cos tam zeszlismy na temat facebooka bo on tam gra na farm ville i mowi zebym tez zacela ze to fajne i w ogole i mu mowie zeby mi pokazal jaka juz ma farme i ze nie wiem jak w to sie gra jak zoabzce to moze tez zaczne ale on nie chcial sie zalogowac na swojego facebooka tylko mowi ze to pokaze mi u mnie;] i tak od slowa do slowa mowie mu zeby sie zalogowal na swojego facebooka bo moze ma tam cos do ukrycia on zaczal sie smiac po czym sie wkurzyl ze nigdzie nie bedzie sie logowal ja mowie co piszesz tam z jakims laskami a on ze tak z 42 ;] i temat skonczony.. i pozniej ze znowu cos wymyslam ze szukam sobie problemu i mysle niewiadomo co to juz wiecej sie nie odzywalm i powiedzialm mu ze nie chce widziec jego fb na oczy i w sumie tyle rozmowy..kurde nie wiem moze on naprawde tam cos pisze z jakimis laskami czy cos dlatego sie tak bronil.. niby nie ma tam w znajomych zadnych lasek podejrzanych ani jakis nowych.. nie wiem czy to ja rzeczywiscie robie sobie problem i on ma racje czy cos ukrywa i zwala na mnie..co sadzicie o tym

Gość andrrrr
"zeby mi pokazal jaka juz ma farme" jesteś pocieszna ;)

Gość hsh5ehe5hhe5
popracuj nad interpunkcja bo nic sie z tego nie da zrozumiec

Gość potrawkowa
o jej ale sie czepiacie nie o interpunkcje tutaj chodzi tylko o sytuacje ktora wam opisalam.. to nie jest konkurs ortograficzny ani nie pisze "Pana Tadeusza" :)

Troszkę sama sobie stwarszasz problemy i mieszasz w głowie. Powiedział tak na odczepnego, nie wierzę, że kombinuje coś tam z jakąś dziewczyną. Może nie chciał się logować, bo coś tam.... może być milion powodów.

Gość potrawkowa
taka_jakas czyli myslisz ze powinnam byc spokojna i nie zaprzatac sobie tym glowy.. ze on mial racje ze wymyslam i robie problemy.. ?

Gość potrawkowa
moze ktos by sie jeszcze wypowiedzial na ten temat ?:)

Gość potrawkowa
up

Gość Doti:)
Wydaje mi sie nadarmo sie denerwujesz i wogole..skoro nie zlapalas go za reke to nie mozesz miec do niego pretensji i bez sensu jest sie klocic o takie cos..porozmawiaiaj z nim na spokojnie

Gość potrawkowa
wiem wiem tylko to troche dziwne ze tak sie zdenerwowal i w ogole jak przeciez to nic strasznego nie jest a on zaczal sie smiec po czym sie wkurwil ze on nigdzie nie bedzie sie logowal.. co do rozmowy to z nim nie ma nawet spokojnej bo dla niego jest koniec tematu i tyle a jak bym ciagnela temat oczywiscie by sie wkur.. ale dalam sobie spokoj w sumie za reke go nie zlapalam i nie zlapie nie mam takiej mozliwosci nie znam jego hasla no coz pozostaje mi tylko wierzyc ze nic nie pisze z zafnymi lachonami :)

Zaufanie to jest podstawa w zwiazku

Gość potrawkowa
tak wiem ale jakos on mi nie daje odczuc ze moge mu ufac z wczesniejszych sytuacji jakie byly miedzy nami to sie wzielo ze teraz mam takie jazdy.. na zaufanie trzeba sobie zasluzyc :)

Ale zawidol cie kiedys?

Gość potrawkowa
hmm tak strasznie starsznie to nie..ale wiadomo jakies akcje tam byly pozatym my poznalismy sie przez nk .. takze wiem ze wczesniej jak nie bylismy razem to on tak pisal z panienkami na nk.. teraz nk juz nie ma ale ma facebooka

a po ile macie latek?? nic sie nie martw napewno nic zlego nie robi

Gość potrawkowa
ja 21 on 23 razem jestesmy 1,5 roku.. no nic innego mi nie zostaje jak poprostu uwierzyc ze nic zlego sie nie dzieje.. zreszta patrzylam czy ma jakies np nowe panny w zanjomych to nie ma.. hmm chyba ze znasz jakis sposob na zlamanie hasla do meila :D:D wiem jestem nawiedzona

chcesz pogadac na gg??

Gość potrawkowa
jak masz czas i ochote to mozemy pogadac :)

pewnie napisz 12001489