Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nofrtnoghg

Oddałam mu się, mimo że znam go tylko cztery miesiące.

Polecane posty

Gość nofrtnoghg

To był mój drugi seks. Mam 22 lata. Mój pierwszy seks był z chłopakiem, z którym byłam prawie trzy lata. Z tym mnie poniosło, bo strasznie mnie pociąga fizycznie... Teraz się obawiam, że pomyśli o mnie jak o szmacie.

Gość Moda na Sukces odcinek ostatni
I co? Zdziwisz się, kiedy tak pomyśli? Bo ja wcale :classic_cool:

Gość facet kieruje sie zaspokojenie
m swoich przyjemnosci a ty masz sie winic za tro ze cie ponioslo? trzeba bylo wlosiennice nalozyc i kleczec na grochu a nie myslec o przyjemnosciach

Gość w czym masz problem ja
zfacetem ktory jest teraz moim mezem poszlam do lozka po miesiacu i tak uwazam ze dluuugo czekalismy p.s. slub nie z wpadki nie mamy jeszcze dzieci :P

Gość maturks4
Nie "oddałaś się", bo do tego trzeba chociaż trochę uczucia, a nie trywialnej, zwierzęcej chuci

Gość napalonaaaaaaaa
Ja bym jeszcze wcześniej ujeżdżała rumaka. Nie martw się. Cztery miesiące to nie tak mało. ;)

Gość terapeuta z wałbrzycha
Myślę, że trzeba zaczekać z seksem około 3 lat, aby mieć spokojne sumienie.

Gość ciekawski78
Kobieta sie nie oddaje. Tak jak w swiecie zwierzecym, jest brana.

Gość gjjjjjjjjjjjjjjjjjjgjgg
spoko,jak pomysli o Tobie jak o szmacie to sam jest szmaciarz 🖐️ w końcu zrobił to samo co Ty,czemu miałby być inaczej traktowany?? :P

Gość i niestety na tym koniec
ja mojemu po miesiacu i bylismy razem dlugo dlugo :D :)

Gość Tomasz Danielak
znowu rozważanie kobiet miedzy uzna mnie za łatwą czy nie? lub: co powiedzą inni. Zamiast czego JA tak na prawdę chcę od życia, związku, seksu, relacji itp. Jeśli masz 22 lata, jesteś osobą pełnoletnią i masz prawo robić co ci się żywnie podoba, z tym czy z innym partnerem. To że ktoś tu czy tam nazwie cie "d****ą" oznacza: a. Jest nie kulturalny i ograniczony pod względem świadomości. b. Krytykując innych krytykuje sam siebie (taki mechanizm z dzieciństwa). c. Żyje przekonaniami że kobieta jest zaliczana a mężczyzna zalicza. d. Kobieta nie ma prawa mieć potrzeb seksualnych a mężczyzna ma prawo. co jest po prostu przekonaniem, czyli kulturą społeczną. ona się zmienia. ludzie (cześć) postrzegają to już inaczej. Dla mnie była by to wielka przykrość gdybym musiał na stosunek czekać 4 miesiące na kobietę którą kocham a seks to fizyczne odwzajemnienie uczuć.... Są różne osoby mają rożne potrzeby i to dobrze. Jedne czekają do ślubu a inne uprawiają seks po kilku minutach poznania W obu warunkach jest to absolutnie OK. Ktoś ma ochotę ze mną pogadać zapraszam na mój profil FB facebook.com/mekotron