Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raaaaaaaaaaafi85

Co jest z moją narzeczoną

Polecane posty

Gość regres dobrze pisze
spierdalaj i to szybko !!!!!

Gość Raaaaaaaaaaafi85
no ja zaraz mam 26 ona 24 . Ja miałem juz swoje doswiadczenia o czym jej już mówiłem, jak się pytam o jej doświadczenia to slysze cisze

Gość jestem ASEM...
[zgłoś do usunięcia] magda4689 dO ŻYCIA POTRZEBNE JEST jEDZIENIE,WODA i tyle nie zgodzam się- to jest potrzebne do egzystowania, aby nie umrzeć, natomiast do ŻYCIA, jeszcze na pewnym poziomie potrzebne jest o wieeele więcej... Odnośnie teamtu-jestem osobą aseksualną, seks nie sprawia mi przyjemności, o wiele bardziej lubię przytulanie, pocałunki, masaż, mam męża, oczywiście uprawiam z nim seks, ale z obowiązku, gdyż wiem, że on tego potrzebuje, ja nie. I powiem, że nie miałam żadnego traumatycznego przeżycia, nie jestem głęboko religijna, moja rodzina nie była jakoś uprzedzona do seksu, po prostu tak mam, taka natura, nic z tym nie zrobisz...

Gość jestem ASEM...
*zgadzam:)

Może ona nie lubi długich stosunków, długich pieszczot? Może woli seks w wydaniu "na szybko " i z zaskoczenia? " pewnie tak nie robi wtedy za kłodę lecz za brzozę :P Jak dziewcze jest "sztywne w łóżku" to i na szybkie numerki nie bedzie miała ochoty ... Kobiety które uwielbaiaj szybki seks nigdy nie sa bierne w sytuacjach łożkowych i na odwrót poza tym gdyby lubiła szybko i ostro to w przeciagu tych 3 lat co sie spotykaja na bank by nieraz dała mu do zrozumienia że chce "tu i teraz"

Rady? rozmowa, seksuolog, wdrażanie teorii w praktyce- praca nad sobą, nad związkiem-> decyzja: są dobre rezultaty zostajemy razem; efektów brak- rozstanie. Bo jeśli to dalej tak będzie wyglądało, to rozstanie jest jedynie kwestią czasu. Z jakiś przyczyn nie jesteście dobrani pod względem seksualnym. A sex w związku jest bardzo ważny.