Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolomnanko

10 LAT TEMU ZEBY POCALOWAC DZIEWCZYNE TRZEBA BYLO SIE NATRUDZIC DZIS DRINK I SEX

Polecane posty

Gość Kolomnanko

takie mamy sku.rwione kobietyw tych czasach. Za drina robią laski w wc

Gość 10 lat temu
na swiecie byli prawdziwi mezczyzni i gentelmani a dzis chołota i same scierwo, jacy faceci takie kobiety

Gość Kolomnanko
jestem starym smierdzacym dziadem bez zebow juz mi nie staje i dlatego jestem wkurwiony bo tez chcialbym laske w wc :o

Gość budyń malinowy
bez uogólnien proszę!

wszystko się zmienia- dzisiaj podejście do seksu jest bardziej liberalne i dla wielu ludzi przypadkowy seks jest normą. Jest inaczej niż 10 lat temu, ale chyba zawsze byli i będą ludzie z bardzo sztywnymi zasadami i ci ich pozbawieni ;)

dlatego panie panowie od dzis zmienmy sie w stosunku do nas !!! zeby bylo lepiej a nie tak dziwkowo jak teraz

Gość drogi kolego
nie 10 a 15-20 lat temu ;)

Gość IMO13690
Któraś tu wyskoczyła, że nie ma gentelmanów. Przecież to oczywiste. Jak zwierzyna robi sie chujowa, to i łowcy mniej sie starają. Podziękujcie feministkom...

a ja nadal będę się upierać, że po prostu czasy się zmieniły. Pieprzycie o dżentelmenach i zwierzynie, a nikt nic nie zrobi, żeby to zmienić. Większość tych narzekających na puszczalskie laski miała nie raz z taką przyjemność, a niejedna szukająca księcia z bajki robiła loda w klubowym kiblu. O co więc dyskusja? Nie podoba Ci się to, to walcz o to by było inaczej. Jeśli jesteś dżentelmenem, to szukaj swojej królewny, jeśli lubisz przypadkowy seks, to wiesz gdzie tego szukać. Ot cała filozofia.

Gość dfafbiajaga
10 lat temu był 2001 rok :O