Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak w temaciee

fotelik samochodowy - nowy czy czyjs uzywany??

Polecane posty

Gość jak w temaciee

jak w temacie - za czy przeciw - bezpieczenstwo?

Gość jak w temaciee
nikt sie nie wypowie?

Gość Aniaaa;***
używany po co wydawać na nowy jak i tak za niedługo dziecko wyrośnie z niego ;)

Gość jezeli znasz osobę
od której kupowałabyś fotelik i masz 300% pewnosci ze nie brał udziału w wypadku to bierz, jeżeli z allegro to kup nowy

Gość zaciekawiona ..
no to poczytaj sobie. nie powinno się kupować używanego fotelika, nigdy nie wiadomo czy nie jest powypadkowy, uszkodzony, w pełni sprawy itd, te foteliki aż takie drogie nie są. więc nie ryzykowałabym kupowaniem uzywanego

Gość pierwszy kupiłam
nowy, a 9-36kg dostałam po dwójce dzieci szwagierki. Jestem średnio zadowolona z niego, ale można z niego korzystać więc korzystam

Gość halinka z gogolina
Tylko i wylacznie NOWY.... chyba ze dostaniesz od kogos kogo BARDZO DOBRZE znasz i masz 100% pewnosci ze nie jest po zadnym, nawet najmniejszym, wypadku czy stluczce.

Gość jak w temaciee
no dobra, to na realia polskie sie zgodze, ale co np z zagranicznymi? np niemcy, szwecja? tam sie jezdzi mniej-wypadkowo

Gość halinka z gogolina
A chcialabys zaryzykowac ze akurat dostanie ci sie uszkodzony fotelik ? Co z tego ze mniej wypadkowo, nieuczciwi ludzie zdarzaja sie wszedzie, ktos Cie bedzie zapewnial ze fotelik jest ok a moze byc po stluczce i np mocowanie pasow albo zamek sa LEKKO uszkodzone ... i to LEKKO juz wystarczy ..... Ja osobiscie nie kupilabym uzywanego fotelika od nikogo (za darmo tez bym nie wziela :P ) Ale jak ktos naprawde chce to tak jak pisalam wczesniej : TYLKO od kogos kogo zna sie BARDZO dobrze.

Gość mirrka
jeśli używany to tylko od znajomych, którzy gwarantują, że nie jest po wypadku. Ja ten pierwszy kupiłam od koleżanki, która ma dziecko rok starsze od mojego i wymieniała na większy. Ale ten drugi już nowy, bo i tak będzie mi długo służył.