Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość number1.

Moj maz jak ma nawet lekki katar zachowuje sie jak dziecko.

Polecane posty

Gość number1.

Po prostu tak mi sie chce z niego smiac(on oczywis cie wtedy foch), zachowuje sie nieraz gorzej jak dziecko ma lekki katar a on juz tak sie zachowuje jakby przynajmniej mial zapalenie oskrzeli czy pluc, zre tabletki ile wlezie i ciagle narzeka jaki to on nir jest chory.DZiewczyny Wy tez tak macie?

Nie. Mój mąż trafił na ostry dyżur z ropnymi zaciekami na woreczku robaczkowym. Jak powiedział lekarz jeszcze 2-3 godziny i nastąpiłaby perforacja woreczka. A mój mąż nie dość, że przez cały tydzień nawet nie pisnął, że go coś boli to na ostry dyżur dojechał sam samochodem, który w drodze do szpitala zatankował i umył na myjni. :O

Gość mój ojciec tak ma
Jak jest chory to jeszcze wszyscy muszą wiedzieć jak się nazywa lekarz u którego był, jakie leki bierze i jak długo. No i on ma zawsze najgorzej. A jak ma katar to koniecznie musi mieć zapas chusteczek, bo jak zasmarcze papier toaletowy to mu się skóra z nosa zedrze.

ewangelia - :o Mój z kolei biadoli, kiedy się skaleczy:o Ojej, krew leci! Zaraz spirytusy, plastry, bandaże, oglądanie "rany", zastanawianie się, ile krwi może stracić jego wagi facet, by nie umrzeć:o Jeśli np. stłucze się coś na kaflach w kuchni, jakiś słoik, to ja biorę i sprzątam - wtedy słyszę za plecami - uważaj, skaleczysz się, no mówiłem, już ci krew leci, skaleczyłaś się i tak w kółko. On, kiedy ma potrząsać szkło, najpierw obmyśla przez pół godziny strategię podejścia do tych szkieł, by nie narazić się na uszczerbek na zdrowiu:o:D

Gość mój teść był lepszy
Bo z zawałem chciał jeszcze do pracy jechać, ale teściowa zmusiła go żeby do lekarza poszedł bo bardzo źle się czuł. :D

Gość rggege
A mój gdy się przeziębia, od razu mówi ze śmiertelną powagą że to "grypa". No i dodam że gdy był ostatnio kilkunastostopniowy mróz wieczorem i chciałam podjechać samochodem (!) na przechadzkę po parku z dzieckiem, to skończyło się awanturą. Usłyszałam że jestem wyrodną matka i dziecku chcę krzywdę zrobić, że nikt w TAKĄ POGODĘ nie wychodzi, że jeśli już to najwyżej na piętnaście minut. I to mówi facet z pokolenia wzrastającego z zimą stulecia w tle.

Gość number1.
Moj maz jeszcze tez wtedy narzeka ze on ma najgorzej ze wszystkich, ze jest chory nikt go nie rozumie;normalnie paranoja, dosc ze w domu zazywa wszystko co sie da, to potem jedzie do mamy(bo mama go zrozumie)i musi jeszcze do niej ponarzekac, ona mu robi jakies wywary z cebuli, czosnku nie wiadomo czego i potem przez tydzien cuchnie,hhehehe no normalnie nie wiem dzieci sier lepiej zachowuja:)

Jeszcze sobie przypomniałam, że największą bolączka mojego jest, że on nie choruje. Przez tyle lat widziałam go raz z gorączką, ale to akurat od silnego zatrucia. I nie jest mu z tym dobrze, bo chciałby czasem poleżeć i pochorować:) Więc kiedy kichnie kilka razy, sądzi, że to już TO:D

Gość rggege
I jeszcze coś... Gdy mój źle się czuje, to z kumplami rozmawia normalnie przez telefon, ale niech zadzwoni jego mama, to zmienia brzmienie głosu na takie jakby umierał, a mnie prosi o herbatę jakby już na łożu śmierci leżał.

Gość nienawidzę facetów
te męskie dno nawet jak mają lekki katar to już to już umierające są