Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaa567

kompleksy po obejrzeniu och karol 2 !!!!!

Polecane posty

czy wy tez tak macie? pytanie do dzoewczyn które były nas filmie och karol 2 !!!!! te aktorki takie ładne bez cellulitu szczupłe umięsnione i wogóle ...

Zadbaj o siebie to nie będziesz mieć kompleksów, a to co jest w tv nie zawsze jest prawdą:P

Gość wrato czy nie wrato...
żartujesz? ja jak patrzę na muchę, to się pozbywam kompleksów ;)

chodzi mi o to że te dziewczyny mają idealną figurę szczupłą umiesnione brzuchy ciało bez cellulitu opalone , dotego duży okrągły biust i wogole;/

Gość jest w tym filmie taka scena
gdy Socha kładzie się na łóżku na brzuchu w krótkich spodenkach i bluzeczce. Widać w pewnym momencie bardzo wyraźnie cellulit na udach z tyłu. Rzuciło mi się to w oczy i od razu pomyślałam sobie: " o! nie tylko ja go mam, ale ta ładna SZCZUPŁA aktorka też"

Gość ulalalallaaa
A wiecie może jak się nazywa piosenka przy której dziewczyny robią striptiz? Bardzo mi się podobała a nie ma jej na oficjalnym soundtracku. A propos aktorek to mój mąż powiedział, że Foremniak wygląda jak stara żyła obciągnięta skórą. I jej striptiz był aseksualny i miny robiła jakby klocka dusiła na sedesie. Moim zdaniem Mucha słabo, ta blondynka z biura słabo. Najlepsza Glinka, zaraz po niej Żmuda, a na końcu Socha. Ta ruda może się podobać ale nie dostałabym przez nią kompleksów.

Gość mucha ma realnie
obwisłe cycki

Gość PiekarzykUUUU
super figura ale siano w głowie, wzorujcie się dalej :classic_cool:

mój mąż ostatnio mówił ,że Żmuda ma nos jak kartofel ,nieforemny i wielki ,Foremniak w ogóle cięgle ma minę jakby kloca waliła (tak jak ktoś wyżej zauważył ) no te żyły u niej ,Mucha ma biust jak jakaś afrykanka z plemienia (całe szczęście ,że są biustonosze modelujące biust (dla niej chyba zbawienie ) Soha w ogóle jakaś aseksualna ,ni to kobieta ni to facet jak z twarzy tak i z budowy ,Glinka nic specjalnego z urody ,Zielińska ujdzie o czapy ,ale budowa tez bez szału Nie napiszę ,że wyglądam lepiej od nich czy też gorzej ,ale jak to mówią chłopaki "nie stanął mi " po obejrzeniu każdej z tych aktorek

Gość lalalala73847
ryjek to ten Twój mąż chyba musi być gejem skoro skrytykował Kasię Glinkę, to nie do pomyślenia

Gość wrato czy nie wrato...
dajcie spokój, to zwykłe dziewczyny. żaden szał. ale pamiętajcie, że one zarabiają ciałem (jakby to nie brzmiało ;) ) więc cały dzień tylko tym się zajmują, że ćwiczą, leżą u kosmetyczki itd. ja zarabiam głową, więc taka mucha czy inna nie powoduje u mnie kompleksów :D pomijając fakt, że w ich wieku nie musiałam się zbytnio starać, żeby mieć super figurę. Teraz mam prawie 40 i nie narzekam. nie trzeba żreć za dużo, ot co. naprawdę dziewczyny, nie ma czego zazdrościć :) przypomnijcie sobie muchę sprzed paru lat, to wam się poprawi :D :P

tylko że w filmie maj makijaż, odpowiednie światło i różne triki aby ukryć niedoskonałości ;]

Gość pawel38..
Socha najpiekniejsza-bardzo sexy jak dla mnie

Gość nvjkcnxjkv
Ryjek, ciekawe jakiego ty masz ryja :P Założę się, że jesteś sto razy gorsza od każdej z tych aktorek, ale miło, że mąż chciał cię pocieszyć -D

Gość willow28
to prawda,socha wypiekniala na maksa:)

Gość korepetytor und teacher
Zapraszam na www.telewizyjne-pyski.pl

Gość faciooo
Ale wy macie problemy...

co za... wygwiazdkuję :) Nie ,mój mąż nie jest gejem ,ale każdy ma swój gust ,prawda ? Raz to to ,że jemu nie odpowiada Glinka tak samo jak komuś może się nie podobać Angelina Jolie ,dwa to ja napisałam o Glince a nie że on coś tam mi powiedział .Jego słowa tyczyły tylko Żmudy . "nvjkcnxjkv Ryjek, ciekawe jakiego ty masz ryja Założę się, że jesteś sto razy gorsza od każdej z tych aktorek, ale miło, że mąż chciał cię pocieszyć -D" WTF !!! Gdybyś ty dzidzia miał bądź miała taką twarz jak ja ,to nie pierdoliłabyś o zazdrości do aktorek,stąd moja wypowiedź W/W.

Gość nie dogonisz mnie
ryjek to ujawnij swój piękny ryjek:D każdą z tych dziewczyn krytykujesz ty a nie twój mąż.Jak dla mnie tylko Foremniak odpada może dlatego,że na tle reszty kobiet była ,,za stara'' i ogólnie nie lubię jej:)

Gość a jakie głupie
Film jak dla mnie totalna klapa. Przez te słodkie idiotki, jakies psycholki kompletne. Pierwsza czesc sie Łebkowskiej udala, ale druga to jakas kupa

Gość Daannkaa
Tak długo wyczekiwany film jak dla mnie okazał się totalną klapą. Słaba fabuła filmu. _______________ Megavideo i VideoBB bez ograniczeń. Oglądaj i pobieraj bez limitów! http://skocz.pl/pobierz_filmy