Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalwinkaKarinka

Jak wasze niemowlaki zachowywały sie podczas pierwszej wizyty u...

Polecane posty

Gość MalwinkaKarinka

pediatry?? Ja dzis sie wybieram z małą i boje sie, ze urządzi koncert gdy bede z nia ejchała wózkiem do przychodni noi później i tam. Mała nienawidzi siedziec w wózku, a nie mam kogo ze soba wziac

Gość coffe mniam
U mojego pediatry jest super atmosfera... obrazki na ścianach,kolorowo i tak przyjemnie dla oka. Mała była grzeczna jak aniołek a lekarza podziwiała... ech... mi się udało:) a poza tym jak będzie płakać to ma do tego prawo jest dzieckiem:) nikt tam na płaczące dzieci uwagi specjalnej nie zwraca bo to normalne! ży czę powodzenia:)

Gość iza_maj86
Czym się przejmujesz? przecież to tylko maleńkie dziecko, jej nie wytłumaczysz że nie ma się czego bać itp. Lekarz na pewno jest do takich sytuacji przyzwyczajony.

Gość MAlwinkaKalinka
Ale chodzi mi tez o droge do przychodni, mamy do przejscia 2km i nie wiem jak ona to przetrwa

Gość ala9148
Moja mała była bardzo spokojna wogóle z natury jest dzieckiem spokojnym... Do lekarza się uśmiechała i zawsze tak jest ze chętnie się bada, gdy miała rok to nawet śmiała się w poczekalni z dzieci które płakały

Gość MAlwinkaKalinka
no moja tez jest spokojna do czasu az sie ja w wozek wsadzi :(

Gość coffe mniam
nie martw się dziewczyno, dasz rade:)

Gość MAlwinkaKalinka
po porodzie mialam jeszcze jedna operacje i nie moge nosic małej wiec dlatego tak sie boje jej rozwrzeszczenia

Gość grrrrrr..............
Malwinka --> Mam rozumiec ze na spacery tez nie chodzicie .... bo ryczy ? Moze pora to zmienic :P ...?

Gość ale co z nia??
ona ma dopiero 3 tyg, od tyg weranduje ja przy oknie

Gość malwinkakarinka
moja corka w niedziele bedzie miala miesiac a zpowodu zapalenia spojowek połozna kazala mi z mala nie wychodzic tylko werandowac.

Gość halinka z gogolina
Nie martw sie na zapas ;) ... wsadzisz ja do wozka, moze i troche poryczy ale jek pojedziecie dluzej to napewno zasnie, takie maluchy uwielbiaja spac na spacerach :)

u mnie normalnie :) do tej pory syn wchodzi be problemu do gabinetu,nawet po szczepieniu usmiecha sie do pediatry :) nasz jest taka "kochana" :) miła,ciepła osóbka a dzieci to czują i igła im nie straszna heh