Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogladaliście wczoraj?

You Can Dance - nowa edycja

Polecane posty

Gość ogladaliście wczoraj?

Zauważyliście jak Rusin się wymądrzała? Jak tej jednej dziewczynie powiedziała, że sobie nie poradzi i nie widzi jej w tym programie? :o Wielka znawczyni tańca a jak była jurorką to wszystkim słodziła :o Dużo lepsza była Weronika, chociaż nie miała pojęcia o tańcu ale przynajmniej się tak nie wymądrzała...

Gość PiekarzykUUUU
ja czekam na 1 edycję You Can Fuck :classic_cool:

Gość rusinowa...
Za bardzo wczuła się w role.

chyba coś ci się pomieszało... teraz jest jurorką wcześniej była prowadzącą :) kolejny program jak każdy... musi mieć scenariusz i obsadzone rolę... ot cała filozofia ... ziew..

Gość erbu
Rusin faktycznie za duzo gada...ale i tak lepsza niz Mucha za to Kazadi w roli prowadzacej jest do bani,niepewna tego co robi

Gość Myszka waginka
A czego spodziewać się po Kazadi, czarna jest to i mniej inteligentna

Gość katiusiowa opoll
Kazadi Mnie irytuje swoja osoba ehm .... Rusinowa sie wymadrzala hehe Podobalo Mi sie nawet jak zatanczyla ta laska z night clubu heh bardzo wygimnastykowana az sie zdiwilam ;D no i taki jeden co mial 25 lat chyba zatanczyl bosko ;**

Gość nono123
tez zauwazylam jak rusin sie wymadrzala wredne babsko :o a kazadi mi sie podoba, tak na luzie prowadzi program a rusinka wiecznie sztucznie pocieszala i grala dobra ciocie

Gość lalalalalalallaaaaaa
fajnie ze mozna ogladac online prawie wszystkie ;D bo Ja nie mam czasu ogl w tv ;d ..

Gość aasaszzezeze
Kazadi zbrzydla w Egzamineiz zycia miala tylek ale szczupla byla a teraz taka duza baba a mloda laska jest a KInga Rusin jest ok

Gość zaciekawiona ..
a mnie się Kinga bardzo podoba:)))))) nie wiem czego chcecie od niej!

Gość erbu
Kazadi wcale na luzie nie jest ,zacina sie ,cicho mowi i tak bez sensu plecie,nie ma przebicia,nie podoba mi sie jako prowadzaca

a może dajcie kazadi czas, w końcu dopiero zaczyna w roli prowadzącej, rusin faktycznie mówi jakby bardzo się znała ale kto ją tam wie, w końcu przeszła już i naoglądała się 5 sezonów YCD

Gość a ja uwielbiam
Piroga

Gość Mamba-nie-czarna
1. Kazadi jest mniej sztuczna niz Kinga 2. Rusin lepiej sprawdza sie w jury (przynajmniej nie widac calej jej sylwetki - czytaj pomylki stylistow w 100% , a po kilku edycjach moze miec cos do powiedzenia w temacie tanca) 3. Obejrzyjcie najnowszy Kuba Wojewodzki - W. Marczuk wypada BLADO ...i jakos trudno uwierzyc w jej szczerosc. NAwet Kuba nie udawal, ze jej wierzy!

Gość ano ciekawe ciekawe
Mnie Rusin pasuje jako jurorka, przynajmniej Muszyska nie musze ogladac i sie wkurzac ta z klubu nocnego okropna byla!! paskudna dziewucha i wcale duzo nie pokazala

Gość ano ciekawe ciekawe
a Kazadi sie rozkreci na pewno

Gość ggwiazdkaa
ja bardzo lubie Kazadi chociaz rzeczywiście w roli prowadzacej srednio jej wychodzi. jako aktorka, czy piosenkarka bardzo fajnie. ale prowaddzacą wolałam Rusin. Moze to kwestia przyzwyczajenia, nie wiem. Co do Rusin w jury. mnie sie tam ona podoba. w sumie nie zauwarzyłam zeby sie wymądrzała jakos specjalnie. Na pewno lepsza od Muchy!! a wracając do Kazadi ktos napisał wczesniej ze "A czego spodziewać się po Kazadi, czarna jest to i mniej inteligentna" NO SORY!! nie moge pojąć jak można być rasistą i jeszcze o tym pisac! MASAKRA. do tego ona wcale murzynką nie jest!! jest Mulatką. a to jest różnica!!

Gość ja tam lubie Rusin
jest 100 razy lepsza od Muchy :)

zauważyliście, że pirogowi nikt się nie podoba? może ze 2 razy w tym sezonie powiedział pozytywnie

Gość malinowa panna.
jakoś sie nie dziwię, ta edycja zawiewa nudą.

szczerze przyznam, że się zupełnie nie znam, tam gdzieś ręka nie tak, tam coś innego, ja tego nie widzę więc nie mogę się wypowiadać ale serio nic mu się nie podoba a augustin jest dalej z tą tancerką? bo jak widzę jak mu się oczy śmieją do innych lasek jak tylko przyjdą jakoś ubrane skąpo to dziwne mi się wydaje

Gość adziukla123456
Mnie tez Kazadi sie nie podoba jako prowadzaca, pownna byla zostac Kinga, w jury zrobila sie jakas taka "wredna", a Kazadi nie pasuje do programu. Wczoraj jeden koleś wymiótł wszystkich, taki niski, na biało ubrany, Michal go nie chciał wziać, ale biolecik dostal, bosko zatanczyl!!

Gość sdfefjhrfhri
rusin jaka przemadrzala sie zrobila w ogole nie pasuje mi do tej roli

Gość xxqqxsdsdsds
wy to macie problemy jaak przmadrzala Rusin ? jest ona naprwe fajna babkaa o tnacu torche wie tyle edycj tma byla i poza tym tanczyla w Tancu z gwiazdami przemadrzala to byla Mucha

to jest troche dziwne, bo faktycznie jak się ją ogląda to ma się wrażenie, że się wymądrza a dlaczego? bo ostatecznie to nie jej profesja, jest prezenterką, więc panuje taki mit w polsce, że jak to nie twój zawód to siedź cicho niestety, ale wyobraźcie sobie, że ona się nie odzywa, nie wydaje swoich opinii albo co najwyżej "podobało mi się" albo "nie podobało mi się" to wtedy byłoby dobrze?