Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehe...:(

Wczoraj mialam spotkanie z sponsorem...

Polecane posty

dodam ze jestem dziewicą, no facet wporządku, poszlismy do restauracji ja wypilam 2 drinki i powiedzialam mu jasno , ze raczej nic z tego nie będzie.. odwiózł mnie do domu, dal 350 zł (z mysla ze sie jeszcze spotkamy) wziełam pięniadze , z rana czulam sie jak dziwka, nic nie zrobilam a sie czułam koszmarnie, zadzwonilam do niego i powiedzialam ze nic z tego nie bedzie. Nalegał, mowil ze nie chodzi mu juz tylko o ten seks , ale o mnie , mimo wszystko niespotkalam sie i niespotkam podziwiam dziewczyny ktore z tego sie utrzymują..(bo ja mialam miec wszystko, mieszkanie, kase, prezenty wyjazdy) ale mimo wszystko nieumiałabym na siebie patrzec w lustrze...co głupia jestem:(?

Gość abuukkkaa
Dobrze ,ze nie jestes dziwką :) nie ma czym sie chwalic , ja sie spotkalam z facetem , poszlismy na kolacje do restauracji i tez mi wcisnąl do reki kase . Potem tez nalegal na spotkanie ,ale ja nie dałam rady . Ciesze sie ,ze nie wpadlam w to bagno ,:)

hehe:) poprostu nieumiałabym i tyle, okropnie czulam sie po spotkaniu gdzie byla tylko restauracja.. a jak ja bym sie czula gdybym z nim poszla do łóżka , tego nawet sobie niechce wyobrażać. Wole klepać biede i poszukać normalnej pracy, wszystko idzie w dobrą strone..:)

Ja tez mialam spotkanie ze sponsorem. Poszlismy do restauracji . Czulam sie okropnie. Powiedzialam mu ze ide do toalety a tak naprawde ucieklam i wiecej sie z nim nie kontaktowalam

Gość kurvaaa z krakova
To dowód na to ,ze istnieje gen kurestwa :)

Gość po ile macie lat ?
?

to widocznie nie jestem sama , a mam 20 lat ;p