Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota tootalna

Po co ludziom foteliki dołączone gratis do wózka?

Polecane posty

Gość glupota tootalna

Kiedy kupujemy wózek wielofunkcyjny, często dodawany jest fotelik- generalnie badziewny, kompletnie niespełniający norm bezpieczeństwa. Chodzi mi o tańsze wózki typu Tako, Jedo, Conneco. Po co ludziom te foteliki? Naprawdę przewozicie potem dzieci w fotelikach, które w razie wypadku się nie sprawdzą?

Gość jagna45
a ja jestem zywym przypadkiem ze sie sprawdzaja. nie wiesz to nie gadaj

Gość moja szwagierka
właśnie wozi dzieci w tym foteliku od Tako. Ja kupiłam wózek wielofunkcyjny, ale bez fotelika. Fotelik kupiłam osobno ;)

Gość zaciekawiona ..
one nigdy nie są za darmo to raz, ale ja wybrałam opcję nie 3w1 bo nie chciałam fotelika x-car tylko wzięłam wózek 2w1 taniej, a dokupiłam maxi-cosi cabrio:) wszystko zależy jakie kto ma podejście.

Gość Jedo wcale nie ma takiego
zlego fotelika, serio. Tak samo Roan, Bebe Beni, X-lander, Navington. To sa porzadne produkty mimo braku ADAC (ale o tym nie bede sie rozpisywac o tym dlaczego ich nie maja ...jakbys nie zauwazyla nikt poza zamozna EU zachodnia nie ma). Dla mnie badziewne foteliki to sa te dolaczane do tanich pseudo-polskich (a tak naprawde chinskich) zestawow z Allegro (tych tzw 'no name', albo roznych 'firm krzak').

* (ale nie bede sie rozpisywac o tym dlaczego ich nie maja ...jakbys nie zauwazyla nikt poza zamozna EU zachodnia nie ma)

Gość zaciekawiona ..
a co to kogo obchodzi dlaczego nie mają?bo brak kasy, bo polska firma itd dla mnie skoro nie ma testów, nie jest w pełni bezpieczny. skoro firmę nie stać na wysłanie fotelika na testy to sobie sami szkodzą, bo jest gro ludzi, które zwraca na to uwagę. ale każdy robi jak uważa.

Gość antypatologia
A ty jestes glupia, bo dajesz sie naciagnac firmom obiecujacym cuda wianki. Mam fotelik od Coneco, ale nie gratis i mam sie trzasnac w leb, bo nie mam Maxi Cosi, czy innego copstwa?

Nie jestes inteligetna i tyle. Wczoraj zostalas przegadana i dzis na nowo szczekasz. :o Kup sobie nawet najdrozsza Aprice a i tak ci dziecko nie przezyje w twoim Tico. Ja moge miec Jedo w Volvo V i dziecko mam nadal bardzo bezpieczne. To nie sa slabe foteliki.

Gość mirrka
To Ty zostałaś wczoraj przegadana, bo poraziłaś swoją "yntelygencją". I znowu pociskasz innym, że foteliki bez testów są super:)

Gość mirrka
dziewczyna z nadzieja- a po czym wnosisz, że nie jest badziewny? Sprawdziłaś jakie ma wyniki w testach?

Gość zaciekawiona ..
beuheheheehhe ale wy jesteście beznadziejne...... zostałam przegadana ciekawe gdzie?:D:D:D:D nie osmieszaj się już, ze swoimi tekstami o tym jakie to foteliki bez testów są super :D bo jesteś śmieszna. pisałam dla mnie fotelik który testów nie przeszedł nie jest w obrębie zainteresowania i o co Ci chodzi? nie jest dla mnie problemem wydać 200zł więcej. i wiesz gdzie mam twoje zdanie?:D to Ty masz jakiś problem widzę, ale sama ze sobą. idz leczyc swoje kompleksy gdzie indziej. i uwierz mi Tico to ja nie jeżdżę:D

Gość cerrutinnnnnn
Jedo wcale nie ma takiego- piszesz jedno i to samo daj sobie już spokój nudziaro.

Gość ...jijijiji
glupota tootalna + zaciekawiona .. + mirrka + cerrutinnnnnn = ta sama nudna do bolu osoba, ktorej najwiekszym osiagnieciem zycia bylo kupno fotelima maxi-cosi :o wow :o i teraz pisze o tym codziennie bo nie moze przestac sie nim podniecac idz sie lecz, bo to o chorobe zakrawa

Gość mirrka
hahaha, dobre. Ja akurat mam Roemera. MaxiCosi ma za dużo domieszki sztucznego i dziecku podczas dłuższej podróży może się pocić pupa :)

Gość zaciekawiona ..
hahaha.. no tak;] nie mam co robić, tylko wymyślać nowe nicki i się wpisywać:D no czegoś takiego jeszcze nie słyszałam:D bez komentarza, róbta co chceta🖐️ i już niech nikt nie wpisuje swoje zdania w temacie bo i tak będzie, że to ja :D buehehehehe

Gość zaciekawiona ..
ja mam maxi-cosi cabrio, ale jeszcze nie użyty:)

Gość zaciekawiona ..
tak się nim podnieciłam, że normalnie sama się w nim przewiozę:D:D:D:D

Gość mirrka
no ja usiłowałam wcisnąć tyłek w mój wypasny fotelik, ale moje dziecko mnie wyśmiało :P:P

Gość ...jijijiji
tjaaa, zesrala sie bida i placze :o oczywiscie ze jestes jedna osoba. komu innemu tak obsesyjnie zalezy na jakichs fotelikach na tym forum, jak nie jednej wariatce? :o gon sie i nie wtykaj nosa w nie swoj interes bo przynudzasz wymysl jeszcze 14 nickow i udawaj ze to nie ty :o akurat kiepsko ci to wychodzi

Gość mirrka
zaciekawiona- ale by tej lasce kopara opadła jakby jej moderator pokazał IP :) Ale cóż, dziewczyna chyba sądzi po sobie... Ja się zmywam. Pozdrawiam

Gość akurat jedo daje
do wozkow foteliki maxi cosi,nie chodzi tu o to,ze sa drogie tylko o to,ze maja najwyzsze noty w testach,a widac,ze krzycza te co oszczedzaja na bezpieczenstwie wlasnych dzieci..

Gość marketingowcy ADAC nie śpią
:D swoją droga fajny biznes sobie wymyślili z tymi testami.... sieja propagandę, a kasa leci...

Gość antypatologia
jakos nie przemawi do mnie to bezpieczenstwo mojego dziecka w postaci fotelika maxi cosi.

Gość czy ktos ma wozek
akurat firmie ADAC to ja wierze, solidni i niezawodni,wiec ich testy sa na epwno dobre. juz nie raz nas wyciagali z roznych opresji i co jak co ale test ADAC fotelika musi byc zebym go wybrala.

Gość marketingowcy ADAC nie śpią
Maxi cosi + Tico + wariatka za kierownicą :D bezpieczeństwo, że ho ho

Gość twisting in my head
ADAC to nie firma. :D No ludzie!

Gość czy ktos ma wozek
aha, a niby co? organizacja? towarzystwo? egal. wazne ze sa niezawodni, oczywiscie zagranica, bo w pl to sie troche czeka po 18.00.