Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhvtgcrj

zonaci pisza do mnie na sympatii

Polecane posty

Gość jhvtgcrj

jak naraziie 2-ch mam normalne foto i normalny opis siebie na dodatek pisze ze szukam na powaznie dobregi i wiernego:o

Gość sdaghwie6
bo faceci to szmaciarze każdy kombinuje za plecami

Gość jhvtgcrj
az strach za maz wyjsc:o

Gość jhvtgcrj
a gdzie mam szukac?? nie pracuje nie imprezuje mam malo znajomych:o

Gość jhvtgcrj
studia typowo babskie

Gość magdalena kostka
na sympatii to zaliczacze nałogowcy, kręcą z jedną, szukają dalej mnóstwo tam erotycznych cwaniaków trzeba być zdesperowaną żeby szukać tam porządnego do stałego związku

Gość joaśka23
Dziewczyno... daj sobie spokój z sympatią... Ostatniego porządnego ja zgarnęłam ;)

Gość jhvtgcrj
a realu nie mam co szukac faceta, bo każdy jak spojrzy na mnie to robi minę jakby się napił octu i szybko ucieka :(

Gość jhvtgcrj
nie jestem zdesperowana ale mam 24 lata juz no i zaczynam myslec ze moglabym juz kogos poznac:o czy to desperacja?? narazie zalozylam konto tylko 2 tyg temu bez abonamentow zadnych itp

Gość jukatan wielki
z sympatii zgarnelaś joaska? ja mam złe doswiadczenia. Jeden facet nawet wkleił nieswoje zdjęcie, a drugi był alfonsem.

Gość jhvtgcrj
serio??;o zreszta wczoraj niejaki tomek vel glory cos tam na pewno kojarzycie ten co dziewczyne bedzie mial za rok i 3 dni czy jakos tak sam stwierdzil ze wklei na sympatii nie swoje zdjecie i jak dziewczyna przyjdzie to juz na pewno nie ucieknie hehe:o

Gość jhvtgcrj
bez wstydu a czemu?:o duzo ludzi sie poznaje przez neta

dyrektore -> na każdym portalu randkowym, prędzej czy później, pojawi się grono osób dla których liczy się tylko seks.

Gość joaśka23
No ja akurat trafiłam dobrze... Fuks chyba... Ale obiecałam sobie, że nigdy więcej faceta z neta. Mam różne wspomnienia, nie wszystkie fajne... Odzywali się wtedy różni faceci, ale wybrałam tego który się nie przechwalał, nie pisał całego życiorysu w pierwszej wiadomości i w ogóle pisało się z nim totalnie na luzie, nie było nacisków na spotkanie, na to, żebym dała nr tel... Wszystko toczyło się swoim tempem... Był na sympatii zaledwie tydzień przed tym jak zaczęliśmy pisać.

Gość jhvtgcrj
faceci są beznadzielni, nie chcą za mnie płacić, za to potrafią kobicie wsuwac łapę pod sukienke jusz na 1 randce :(

na każdym portalu randkowym, prędzej czy później, pojawi się grono osób dla których liczy się tylko seks - taki Levviatan, zum beispiel.

Gość jhvtgcrj
dyrektore a ty gdzie poznalas?

Gość joaśka23
Dyrektore -> nikt nie ma na czole pieczątki portalu, przez jaki poznał swoją połówkę... więc daj spokój z tym wstydem, przecież ludzie nie chwalą się gdzie się poznali każdej napotkanej osobie... Dziwię się, że nie wstydzisz się siedzieć na damskim forum, skoro taki wstydliwy jesteś :D

A co jeśli ktoś nie ma starych znajomości lub są one już zajęte? I co myślisz mówiąc - wziąć za siebie?

no ale jak dziewczyna szuka męża na sympatii ....:D można tam ale dla jej poświrować

Oblubienica -> ja nie liczę tylko na seks. są jeszcze pieszczoty, całowanie, przytulanie :P

Gość jhvtgcrj
:o czyli co usunac konto? i tkwic w samotnosci?;/

Hmmm - wiesz, ja nigdy na portalu randkowym się nie afiszowałam:) Ale nie przeszkadza mi to:) Każdy orze jak może, prawda? A to dziwne imprezy macie - obśmiewacie ludzi z portali?:)

Gość joaśka23
Wg dyrektore byłam zdesperowana... :0 Tylko że to nie tak... Szkoda, że mierzysz wszystkich jedną miarą...