Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhvtgcrj

zonaci pisza do mnie na sympatii

Polecane posty

Gość jhvtgcrj
sloneczko;) sama wrzuc na luz i pamietaj ze to egoizm niszczyc moj temat po to zeby sie dowartosciowac;)

Widziałem tu jak jedna pisała, że długo klikała z facetem, dawała mu nadzieję a potem wcale nie poszła na spotkanie tylko ucięła znajomość. Nie można się było umówić już na drugi dzień, przekonać się czy się sobie podobacie i zaoszczędzić sobie i facetowi kupy czasu?

a wy ty nadal się "gryziecie"? :P chyba założę sobie konto na sympatii :P

Dziękuję, wiesz, ja mam taki światopogląd, czyli pogląd na świat, gdzie fakty prasowe mieszają się z autentycznymi:)

To zmień - na hasło "namiętność" baby zleca się jak muchy do... sorki - do miodu rzecz jasna:)

A skąd laski będą o tym wiedziały. Poza tym, namiętność to pasja, ma być w tobie. Tylko proszę, nie pisz, żeś prawnik:p

czytałeś "Niemców" Kruczkowskiego - odwieczne pytanie moralne - czy niepowiedzenie całej prawdy, zatajenie faktu, jest kłamstwem, czy nie. Otóż - nie wiem. Ale nie musisz mówić nic na ten temat, prawda?

czytałem "Dzieci Hitlera" i tam też jest opisane to jak nie mówili całej prawdy i manipulowali dziećmi. Są też tam nawiązania do dorosłych ale książka skupia się na dzieciach.

Teraz ja powinnam napisać, co ja przeczytałam, ale jest tego tak dużo, że doprawdy nie wiem, co wybrać.

a bo masz takie dojrzalsze posty - chyba - nie widziałam wszystkich poza tym od zawsze jesteś na kafeterii, dziwne jak na chłopaka 22

zawsze to pojecie względne ;] średnio 30 postów dziennie co daje jakieś 45-60 minut łącznie na dzień

Gość laska dyrektore
dyrektore1 przekonales mnie, wlasnie sie loguje na sympatii w celu usuniecia swojego konta, ktore mialam tam :Ouwaga..5 lat!!!!!!!!! :O :O :O oj to ja musze byc totalnym przegrancem w takim razie i chyba zero szans juz na poznanie kogos tam i w realu rowniez bo na portalu bylam tyle czasu :(

Gość joaśka23
Dyrektore-> jesteśmy ze sobą pół roku, fakt to nie jest jakoś długo. Konta nie ma, bo osobiście mu je usunęłam...